Rukomet

Nexe na Split, Zagreb protiv Dubrave

Sportnet • utorak, 08.03.2011.
Nexe na Split, Zagreb protiv Dubrave

U prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza izvučeni parovi četvrtfinala Hrvatskoga kupa. Najteži će posao imati EMC Split i Dubrava, kojima je ždrijeb namijenio teške protivnike.

Od svih koji su prošli u četvrtfinale sigurno je najbolje raspoloženje u Vidovcu, u Varaždinskoj županiji. Protivnik u četvrtfinalu Vidovčanima će biti prvoligaš Bjelovar, a susret će se igrati 13. travnja u Vidovcu, što jamči još jedan rukometni spektakl.

Podsjetimo, Vidovčani su osvojili Županijski kup u prosincu, i to pobjedom nad Varteks Di Caprijom, te nakon peripetija i pogrešaka u ždrijebu dobili 'slobodan prolaz' kroz osminu finala. Tako su s nestrpljenjem iščekivali protivnika u četvrtfinalu.

Na izvlačenju su, osim toga, izbjegli dvije najkvalitetnije ekipe Premijer lige, Zagreb i Nexe, ali ples kuglica im je donio neugodni Bjelovar. Radi se o odličnoj prvoligaškoj ekipa s velikom tradicijom, ali i velikom kvalitetom. Potvrdili su to u osmini finala izbacivši rukometaše Siscije iz daljnjeg natjecanja.

Susret drugoligaša i Bjelovara igrat će se 13. travnja u dvorani u Vidovcu, koja će ponovno biti pretijesna za sve zainteresirane, a ne sumnjamo da će Vidovčani još jednom biti odlični domaćini za najveći događaj u rukometnoj povijesti tog malog mjesta.

Parovi četvrtfinala, muški:
Vidovec BIOS – Bjelovar
AG Dinas – Poreč
EMC Split – Nexe
Dubrava – Zagreb

Parovi četvrtfinala, žene:
Lokomotiva – Zelina
Sesvete – Dalmatinka
Rovinj – Trešnjevka
Podravka – Zamet

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.03.2011. u 21:20
    ajmo Bjelovar :D
    Obrisan korisnik