Nogomet

Gavranović: "Iskoristio sam priliku"

Borna Rupnik • četvrtak, 10.03.2011.
Gavranović: "Iskoristio sam priliku"
Foto: EPA

Mladi Mario Gavranović odigrao je odličnu utakmicu protiv Valencije u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i odmah potaknuo raspravu o hrvatskoj reprezentaciji, a ponosan je što se kroz oštru konkurenciju uopće probio do postave Schalkea...

Schalke je svoje mjesto u četvrtfinalu Lige prvaka osigurao pobjedom 3:1 nad španjolskom Valencijom, a drugi pogodak njemačkog sastava bio je djelo Marija Gavranovića, mladog napadača o kojemu dosta već zna i Slaven Bilić.

Gavranović je poslije utakmice skromno rekao kako se pri postizanju gola samo našao na pravom u pravo vrijeme te da mu je drago da je pomogao momčadi. "Nisam ni mogao ništa drugo nego gurnuti loptu u mrežu", dodao je za službene klupske stranice.

Vezane vijesti

Podsjetio je potom i na početak aktualne sezone, kada nije bio u prvom planu. "Dobio sam snažnu konkurenciju na napadačkim pozicijama", kaže, između ostalog misleći i na legendarnog Raula, "ali drago mi je da sam iskoristio svoju priliku. Radujem se svakoj minuti na terenu".

Schalke je tako barem djelomično zaliječio traume iz prvenstva, u kojem ne ostvaruje visoko postavljene ciljeve, a Gavranović kaže da se neće previše opterećivati ishodom ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka.

"Sada nam je uglavnom svejedno tko će nam biti sljedeći protivnik. Radi se o osam najboljih momčadi Europe. Svaka će utakmica biti teška, ali ipak se nadamo da nećemo dobiti baš nekoga od najvećih", zaključio je 21-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 08:42
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 08:41
    čini mi se da je mali u glavi skroz normalan, skroman...
    Obrisan korisnik