Nogomet

De Rossi pod istragom za "laktarenje" Srne

Borna Rupnik • četvrtak, 10.03.2011.
De Rossi pod istragom za "laktarenje" Srne

Vezni igrač Rome Daniele de Rossi morat će odgovarati za udaranje Darije Srna laktom na utakmici Šahtara i Rome u osmini finala Lige prvaka...

UEFA je pokrenula postupak protiv Rominog kapetana, Danielea de Rossija, koji je u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka laktom udario kapetana Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darija Srnu.

Engleski sudac Howard Webb propustio je sankcionirati taj potez na utakmici u Ukrajini, a Darijo Srna još je dobio i žuti karton zbog prigovora.

Slučaj će se pred Disciplinskom komisijom europske nogometne federacije naći sljedeći četvrtak, a De Rossiju prijeti kazna od najmanje tri utakmice zabrane igranja.

Nakon pobjede 3:2 u Rimu, Šahtar je pred svojim navijačima slavio još uvjerljivije, 3:0, i potvrdio prolaz među osam najboljih momčadi Starog kontinenta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.03.2011. u 21:23
    trebao bi se srni obrisat karton. uz ostalo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 10:05
    A Talijani ocito pucaju po savovima u zadnje vrijeme . . .A i vec je mogao naviknut se da gubi - pa zabili su u ovoj godini 100 golova a opet uspjeli popusit sve :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2011. u 08:38
    ma de rossi je malo prgav igrač, jbg borac... ove sezone je malo frustriraniji nego inače, al mislin da nije toliko nekorektan, ako se dobro sićan jedan je od rijetkih koji je da gol rukon dok su gubili 1:0 i reka to sucu koji je onda poništia gol... al da mu ovo udaranje nije tribalo, jbg nije..
    Obrisan korisnik
  • cameosis11.03.2011. u 04:06
    nisam birao nulu da se ti javiš ...
    cameosis
  • lambik11.03.2011. u 01:49
    A Borriellov start na Srni u drugom pol ne zavredjuje istragu?
    lambik