Nogomet

"Da je Real posrnuo, i ja bih posrnuo"

Borna Rupnik • četvrtak, 17.03.2011.
"Da je Real posrnuo, i ja bih posrnuo"
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo smatra da se na terenu bilo očigledno da je u protekla dva tjedna bio ozlijeđen i ne opterećuje se ždrijebom, a nakon pobjede nad Lyonom Angel di Maria pohvalio je snagu svog suparnika...

Real Madrid je s 3:0 protiv Lyona osigurao četvrtfinale Lige prvaka nakon višegodišnje suše, a na terenu je bio i Cristiano Ronaldo, koji je prije utakmice izrazio želju da pomogne svojim suigračima bez obzira na nedavnu ozljedu.

Marcelo: "Napravili smo ono što je trener tražio od nas. A nakon muka u Ligi prvaka proteklih godina, naši su navijači zaslužili ovu pobjedu. Sada smo još samopouzdaniji i ne razmišljamo koga ćemo izvući u četvrtfinalu. Još je dosta utakmica pred nama, a mi idemo po naslov".

"Najvažnije je da se sada nisam ponovno ozlijedio. Želio sam igrati jer da je Real Madrid posrnuo, i ja bih posrnuo. Trener me pitao kako se osjećam i rekao sam - dobro. Liječnici su mi bili rekli da nastupom ništa ne riskiram", rekao je portugalski nogometaš poslije utakmice.

Ipak, smatra da nije pružio svoju najbolju partiju: "Vidjelo se da me nije bilo u punom pogonu 14 dana".

U ždrijebu četvrtfinala, kaže Ronaldo, nema posebnih želja: "Svaki će protivnik biti težak. Moramo ih sve poštovati jer nisu došli ovako daleko bez razloga".

23-godišnji Argentinac Angel di Maria ističe da Realu nije bilo lako sve do prvog, Marcelovog pogotka: "Nije uopće bila jednostavna utakmica, ali odigrali smo jako dobro. Mučili smo se sve do vodstva, a i poslije nam je bilo dosta teško".

"Ne slažem se s onima koji misle da smo lakoćom izbacili Lyon. Lyon dobro igra, premda smo znali da možemo proći osminu finala i sada se radujemo sljedećoj utakmici", rekao je Di Maria.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 17:20
    heheheh ... valjda i oni iz Madrida citaju ovaj forum tko zna
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 17:15
    Vjerovatno Ronalda i Di Mariu, pa oni su glavne uloge ovog članka.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 16:29
    Koga vas ? S kim pričaš dječače ?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 15:22
    Sutra na izvlačenju vas čeka BARCA.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 11:20
    teško da ce oni tako lako posrnuti,nije mi real neka draga ekipa tako da sam neutralan po tom pitanju,ako izvuku barcu onda teško da imaju ikakve šanse,protiv bilo koga drugoga imaju velike šanse za prolaz
    Obrisan korisnik