Nogomet

Gourcuff: "Teško je bilo zamisliti 0:3"

Borna Rupnik • četvrtak, 17.03.2011.
Gourcuff: "Teško je bilo zamisliti 0:3"
Foto: EPA

Lyon se ove godine ipak morao oprostiti od Lige prvaka nakon ogleda s Real Madridom, ali momčad našeg Dejana Lovrena nije tražila alibije poslije poraza...

Poraz Lyona na Santiago Bernabeu posebno je teško pao napadaču Cesaru Delgadu, no nitko u taboru francuske momčadi ne poriče da je u četvrtfinale Real Madrid prošao apsolutno zasluženo.

Bafetimbi Gomis: "Razočarani smo, željeli smo ponoviti prošlu godinu. Ali dočekala nas je momčad koja nas je nadigrala. Ipak, nismo zaslužili izgubiti 3:0, premda bi nam bilo jednako žao i da je ostalo 0:0. Pokušali smo zabiti, a onda su nesporazumi naših braniča omogućili Realu da postigne svoje golove".

"Ovo je izrazito bolan kraj za Lyon, stvarno mi je teško poslije ovog poraza. Ipak, pošteno smo izgubili i moramo prihvatiti tu činjenicu. Nismo radili sve ono dobro što smo radili u prvoj utakmici, a to nam je otežalo posao. U nastavku smo nakupili i neke pogreške, a sada se moramo odmah okrenuti domaćem prvenstvu", prokomentirao je Delgado poslije utakmice za službene Uefine stranice.

Vezni igrač Lyona, Yoann Gourcuff, priznao je da uoči dvoboja u Madridu nije mislio da bi njegova momčad mogla upisati poraz od tri gola razlike.

"Teško je bilo zamisliti takav rasplet, da ćemo izgubiti s velikih 3:0, pogotovo nakon rezultata koji smo ostvarili kod kuće. Ipak, pobijedila je bolja momčad", kaže francuski nogometaš.

"Morali smo riskirati znajući da nam treba barem jedan pogodak. Zbog toga smo na kraju ostavili previše prostora igračima Reala, a oni su to znali iskoristiti. Moramo se oporaviti, kako fizički, tako i psihički", završio je Yoann Gourcuff.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 18:28
    Onaj Toulalan mi sigurno ne bi igrao dok sam ja trener.Preprosjecan igrac na vrlo bitnoj poziciji u momcadi i nakon svj. prvenstva gdje je bio uvjerljivo najlosiji u jako losoj ekipi sam mislio da ce ga se rijesit ali nisu i to je greska.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 17:20
    dobro se Lyon drzao al se raspao poslije 2 gola,imaju srece sto nisu jos koji popili...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 17:11
    Real taktički dobro odigr'o. Ali nije to ništa spektakularno koliko je Lion loše odigrao i usro se, krenuli su u utakmicu sa previše respekta i straha.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.03.2011. u 16:35
    Ni Lovren se nije ovaj puta proslavio. Prošlu tekmu je Adebayora strpao u džep, ali ovaj puta slab kao i ostatak ekipe.
    Obrisan korisnik