Nogomet

Vučku gol, Schildenfeldu autogol

Borna Rupnik • nedjelja, 20.03.2011.
Vučku gol, Schildenfeldu autogol
Foto: Sandro Donda

Dvojica naših nogometaša pronašla su put do mreže u subotnjim utakmicama. Luka Vučko pogodio je mrežu suparnika, a Gordon Schildenfeld onu vlastitu...

Luka Vučko u zimskom je prijelaznom roku Tursku zamijenio Poljskom te nakon epizode u Eskisehirporu potpisao za Lechiju iz Gdanjska. Protiv Slaska iz Wroclawa po prvi se puta, u šest utakmica, upisao i u strijelce svoje momčadi.

Nažalost, pritom je ubilježio poraz. Slask je poveo golovima Kazmierczaka i Cwielonga u 56. i 66. minuti, a naš je nogometaš desetak minuta prije kraja postao strijelac tek utješnog pogotka svoje ekipe.

Za razliku od hrvatskog 26-godišnjaka u Poljskoj, hrvatski branič u Sturmu iz Graza, Gordon Schildenfeld, loptu je poslao u vlastitu mrežu te tako kumovao minimalnom porazu svoje momčadi kod Wackera u Innsbrucku.

Na semaforu je stajalo 0:0 sve do 87. minute, a tada je Schildenfeld glavom prevario Silvija Čavlinu na golu Sturma, uz upitnu sudačku odluku zbog zaleđa. Sturm se trenutačno nalazi na drugom mjestu na tablici i vodi ravnopravnu bitku za naslov prvaka države.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!