Nogomet

Jelavić: "Najbolji trenutak u karijeri"

Nikola Vlahović • utorak, 22.03.2011.
Jelavić: "Najbolji trenutak u karijeri"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nikica Jelavić odlučio je pobjednika u finalu Liga kupa gdje su se susreli Rangers i ljuti rival Celtic. Hrvatski reprezentativac još je oduševljen golom i cijelom atmosferom...

Nakon što je prešao u Rangers iz Rapida, bivši napadač Hajduka imao je dosta problema s ozljedama. Međutim, sve je to sada iza robusnog napadača koji je pogotkom u produžetku finala Liga kupa svom klubu donio trofej.

"Nevjerojatan je osjećaj zabiti pobjednički gol u finalu Kupa. To je nešto posebno. Kada smo se vratili na Ibrox i vidjeli navijače kako slave to se ne može nikad zaboraviti. Doveden sam u ovaj klub da zabijam golove i osvajam trofeje. Presretan sam zbog osvojenog Kupa", rekao je zadovoljni Nikica Jelavić.

Nije zaboravio Jelavić pohvaliti ni Vladimira Weissa koji mu je asistirao za pogodak: "Savršeno mi je dodao Weiss i tako me gurnuo u priliku. Teško je opisati kako sam se osjećao kada sam vidio da lopta ide u gol. To mi je najbolji trenutak u karijeri".

Naš je reprezentativac naglasio da želi osvojiti i naslov prvaka. Celtic trenutno drži prvo mjesto sa 67 bodova, a Rangersi imaju samo dva boda manje i utakmicu manje.

"Kup nam je bio jako važan, međutim, želimo osvojiti i prvenstvo. To bi nam bila najveća nagrada, a Kup nam je dao dodatno samopouzdanje. Ipak, ne smijemo sada 'poletjeti', već moramo ići utakmicu po utakmicu", zaključio je Jelavić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.03.2011. u 14:46
    najbolji derbi. bolji i od barca-real derbija
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.03.2011. u 12:39
    Samo ti Nikice pokopaj Gruziju,lako ćemo mi za Rangerse...
    Obrisan korisnik