Košarka

"Sada znamo kako Cedevita igra"

Borna Rupnik • srijeda, 30.03.2011.
"Sada znamo kako Cedevita igra"
Foto: Kristijan Komarica

Estudiantes će pred svojim navijačima pokušati nadoknaditi zaostatak iz Zagreba, a španjolska se momčad pribojava prije svega Dontayea Drapera. No, uvjereni su da mogu do konačnog slavlja...

Trener momčadi Estudiantesa, Luis Casimiro Palomo, optimistično gleda na uzvrat četvrtfinala Eurokupa u kojemu će njegova momčad igrati protiv Cedevite. Zagrepčani su prvu utakmicu dobili rezultatom 90:81.

"Bila je to dobra utakmica u dobroj atmosferi, a mislim da u Madridu možemo nadoknaditi tih devet koševa zaostatka i okrenuti cjelokupni dvoboj u svoju korist", izjavio je Palomo uoči utakmice.

Vezane vijesti

O snazi hrvatskog predstavnika kaže: "Cedevita je dobra momčad protiv koje se teško braniti. Imaju sjajne šutere, pogotovo Drapera. Sigurno nisu slučajno ušli u četvrtfinale ovog natjecanja".

Jedna od najvećih uzdanica Estudiantesa je Nik Caner-Medley, koji također hvali napadački učinak momčadi Aleksandra Petrovića, ali nada se konačnom slavlju: "Cedevita je momčad koja šutira nevjerojatno dobro. U prvoj utakmici ih je krenulo i stvorili su čak i 17 koševa prednosti".

"Srećom, uspjeli smo ih ukrotiti i smanjiti razliku na devet, a to možemo preokrenuti. Imamo veliku dvoranu, bit će im teško, a sada znamo kako Cedevita igra i što nam treba za plasman u završnicu. Imamo još 40 minuta na raspolaganju", zaključio je Caner-Medley.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.03.2011. u 22:45
    Ne znate.
    Obrisan korisnik