Nogomet

Bilić: "Jelavić je kompletan napadač"

Nikola Vlahović • petak, 08.04.2011.
Bilić: "Jelavić je kompletan napadač"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac, Nikica Jelavić, pruža odlične igre u redovima škotskog velikana, a biranim riječima o njemu je govorio i Slaven Bilić...

Napadač Glasgow Rangersa, Nikica Jelavić, ove je sezone postigao 12 golova za svoj klub, što je lijepa brojka s obzirom da je imao dosta problema s ozljedama.

Trener škotskog prvoligaša, Walter Smith, vrlo je zadovoljan učinkom našeg napadača, a izbornik Slaven Bilić također ima samo riječi hvale za Jelavića.

Za škotske medije Bilić je rekao: "Jelavić je dokazao svoju kvalitetu. Zna zabiti gol, a vrlo je snažan i dosta brz za svoju visinu. On je kompletan napadač, međutim, mnogo se toga još u budućnosti od njega očekuje".

Hrvatski izbornik smatra da su velike stvari ispred Jelavića: "Naravno da nismo još vidjeli ono najbolje od njega. Pred njim su velike stvari i bit će još bolji, međutim, zaslužuje pohvale za svoju prvu sezonu u Škotskoj".

Bilić se za kraj osvrnuo na Jelavićev status u reprezentaciji: "On je strašno talentiran, ali je i voljan napredovati. Iznenadio me načinom rada u reprezentaciji. Imamo dosta dobrih napadača, ali on je vitalan član u sastavu. Ako se nastavi ovako razvijati, koristi će imati i Rangersi i reprezentacija".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani08.04.2011. u 16:44
    Daleko od toga da su njegov jedini problem ozljede. Šuker nije puno prilika sam stvorio?!?! Koliko je i kakvih Šuker golova dao i u kakvim je klubovima Šuker igrao - njih dvojica kao igrači jednostavno ne stanu u istu rečenicu. Po čemu je Šuker jedinstven napadač na svijetu? Pitanje za Kriglu - a... [više na forumu]
    Bogomdani
  • Obrisan korisnik08.04.2011. u 14:50
    Jelavić ima karakter i sposobnost, ubrzo bi trebao postati naš prvi napadač. Ne kužim da je Bilić mogao Kalinića ispred njega staviti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2011. u 13:17
    Jelavića hvali a Kalinić mu igra,,zanimljivo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2011. u 12:34
    Jedini njegov problem su ozljede, što je čudno za nekoga takve fizičke konstitucije, no možda sad kad bude radio jače i na višoj razini to prestane biti problem, teško je znati i za stručnjake a gdje za nas. Uglavnom, napadač za bunkere i onaj koji može s tim svojim predispozicijama donijeti... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2011. u 12:27
    Jelavić nije ni do koljena Oliću.
    Obrisan korisnik