Nogomet

Ivan Perišić opet strijelac i asistent

Borna Rupnik • nedjelja, 10.04.2011.
Ivan Perišić opet strijelac i asistent
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić još je jednom zatresao mrežu svojih suparnika u belgijskom prvenstvu. S druge je strane ovoga puta stajao Anderlecht, a naš je nogometaš bio precizan s bijele točke...

Ivan Perišić nadogradio je svoj učinak u prvenstvu Belgije i postigao već 17. ovosezonski pogodak te upisao devetu asistenciju. Njegov Club Brugge osladio se važnom pobjedom nad Anderlechtom u doigravanju, odnosno borbi za vrh tablice.

Brugge je poveo već u četvrtoj minuti preko Geraertsa, a Perišić je bio realizator kaznenog udarca u 41. minuti, pa je Club Brugge na odmor otišao s lijepom prednošću od dva pogotka. Pobjedu 3:0 zapečatio je Akpala nepunih deset minuta početka drugog poluvremena, i to na Perišićev centaršut.

Anderlecht je zbog isključenja Suareza utakmicu završio s desetoricom.

U strijelce se u nedjelju upisao i bivši član Šibenika, bosanskohercegovački napadač Ermin Zec. On pogodio mrežu Kayserispora u pobjedi svog Genclerbirligija 4:1. Trabzonspor našeg Hrvoja Čale slavio je u gostima kod Galatasaraya 1:0 i sačuvao vodstvo na tablici, a bivši branič Dinama ovoga je puta utakmicu promatrao s klupe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.04.2011. u 23:47
    Bravo Ivane!
    Obrisan korisnik
  • lambik10.04.2011. u 23:41
    Akpala je zabio nogom, ne glavom, a tocno je da je Ivan napravio sjajnu akciju za centarsut i, sve u svemu, odigrao odlicnu utakmicu. I publika je to nagradila na pravi nacin...
    lambik