Nogomet

Perišić: "Riskiralo se s mojim nastupom"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 11.04.2011.
Perišić: "Riskiralo se s mojim nastupom"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ivan Perišić bio je jedna od ključnih figura u pobjedi Club Bruggea nad Anderlechtom 3:0. Postigao je pogodak i asistirao, a hrvatski reprezentativac otkrio je da je na teren istrčao riskirajući veće zdravstvene probleme...

Belgijsko je prvenstvo ušlo u doigravanje za naslov prvaka, a situaciju na tablici dodatno je zakomplicirala uvjerljiva pobjeda Club Bruggea nad Anderlechtom. Završilo je 3:0, pri čemu je naš Ivan Perišić zabio drugi, s bijele točke, i pripremio treći pogodak.

"Potpuno smo zaslužili ovu pobjedu. Time smo se napunili i nevjerojatnom dozom samopouzdanja", prokomentirao je hrvatski nogometaš po završetku utakmice za službene klupske stranice.

Veliku je ulogu odigrao i rani pogodak Geraertsa, već u četvrtoj minuti, koji je domaćinu dao krila, kaže Perišić: "Početak je bio idealan, kao iz snova. Sve je lakše kada od samog početka imate rezultatsku prednost".

No, njegov je nastup bio upitan zbog ozljede koju vuče još sa Stade de Francea. "Osjećao sam uoči susreta probleme zbog ozljede s prijateljske utakmice Francuske i Hrvatske. Ali riskiralo se s mojim nastupom i srećom, sve je dobro završilo", priznao je Ivan Perišić.

"Sada je prvenstvo potpuno otvoreno, prvak će biti ona momčad koja pokaže najbolju formu u doigravanju. Naša je najveća prednost sada samopouzdanje i nadam se da ćemo prvi 'proći kroz cilj'", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!