Nogomet

Foster: "Uzdamo se u Jelavića"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 11.04.2011.
Foster: "Uzdamo se u Jelavića"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon što je Nikica Jelavić svojim novim pogotkom osigurao nova tri boda Rangersima, uslijedili su i novi komplimenti. Autor je ovoga puta Jelavićev suigrač Richard Foster...

25-godišnji Richard Foster stigao je ove sezone u Glasgow Rangerse na posudbu iz Aberdeena, a poslije važne gostujuće pobjede kod Hamiltona istaknuo je dva imena koja vuku njegovu momčad naprijed. Jedno od njih je i hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić.

"Jelavić je pokazao kvalitetu koju posjeduje. Kada ne igramo dobro, uzdamo se u njega da će nam donijeti pobjedu. To je on ovoga puta i učinio", izjavio je Foster nakon što je za konačnih 1:0 naš napadač mrežu Hamiltona zatresao izravno iz slobodnog udarca.

Drugi junak dana među igračima i navijačima Glasgow Rangersa je vratar Allan McGregor, koji je u prvom poluvremenu, pri rezultatu 0:0, obranio kazneni udarac.

"Radi se o vrhunskom čuvaru mreže. Tijekom sezone nam je svojim refleksima spasio velik broj bodova, a meni je na treningu trebalo pet mjeseci da mu zabijem gol. Puno sam puta mislio da ću ga uspjeti matirati još u dresu Aberdeena, ali uvijek mi je nekako obranio", rekao je Richard Foster.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!