Nogomet

Bale: "Možemo biti ponosni na sebe"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 14.04.2011.
Bale: "Možemo biti ponosni na sebe"
Foto: UEFA

Poraze koje su doživjeli od strane Real Madrida momčad Tottenhama neće prihvatiti kao neuspjeh. Iskustvo koje je donio ovogodišnji nastup u Ligi prvaka svima je podigao ocjenu i samopouzdanje, ali ih i učinio gladnima velikih uspjeha, prokomentirao je engleskim medijima Gareth Bale...

Iako je Tottenhamov put završio u četvrtini finala, samo sudjelovanje bila je velika stvar za Balea i društvo. "Liga prvaka bila je važan dio naše sezone i bio je sjajan osjećaj biti dio tog natjecanja. Svima nam je drago zbog toga, i nama igračima, ali i navijačima."

Nakon ispadanja ostao je još jedan cilj do kraja sezone. Osigurati poziciju koja i dogodine vodi u najjače europsko natjecanje. "Sada se moramo koncentrirati na Premiership i dohvatiti do četvrto mjesto. Nismo daleko od toga, zaostajemo tri boda s utakmicom prednosti pred Cityjem."

O samoj uzvratnoj utakmici tek je kratko rekao: "Real je došao ovdje s jednim ciljem, da zadrži loptu u svom posjedu kako bi mi došli u što manje prilika. Imali smo neke prilike na početku, no oni su bili ti koji su uspjeli u svojim planovima."

Pljesak koji su na kraju zaradili podsjetio ih je na to koliko su veliku stvar napravili. "Možemo biti ponosni na sebe. Kad pogledamo godinu unazad mnogi nisu vjerovali da ćemo se uopće plasirati. Baš kao što nitko nije mislio da ćemo stići ovako daleko i putem izbaciti momčad poput Milana."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.04.2011. u 08:31
    gareth bale is not for sale....
    Obrisan korisnik