Nogomet

Vukojević: "Jednostavno nismo bili ni opasni"

Borna Rupnik • petak, 15.04.2011.
Vukojević: "Jednostavno nismo bili ni opasni"
Foto: EPA

Ni ukrajinski Dynamo nije uspio stati na put portugalskom trojcu koji se probio do polufinala Europske lige. Ognjena Vukojevića i suigrače izbacila je Braga, a naš nogometaš priznaje da Kijevljani na gostovanju nisu pokazali dovoljno...

Nakon što je Braga u Kijevu odigrala 1:1, bio je joj je dovoljan i remi bez pogodaka u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Na taj se način pridružila Portu i Benfici, te španjolskom Villarrealu, u polufinalu tog natjecanja.

"Za prolaz smo morali zabiti barem jedan pogodak, a to nismo učinili", sažeo je ono najbitnije hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević po završetku utakmice.

Vezane vijesti

Korektno je priznao da je Braga zaslužila svoje mjesto uz svoje sunarodnjake i susjede: "Domaćini su se dobro branili, dobro su se kretali i ne preostaje nam drugo nego čestitati im".

"Mi jednostavno nismo bili ni opasni. A na taj je način jako teško postići pogodak u bilo kojem trenutku. Šteta je što smo ispali, a smatram da bismo na ljeto svakako morali pojačati momčad nekim igračima", konstatirao je Vukojević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!