Košarka

Smart više nije trener Warriorsa

Mario Majdić Natrlin • srijeda, 27.04.2011.
Smart više nije trener Warriorsa

Nakon svega jedne sezone za kormilom Golden State Warriorsa, organizacija je odlučila da s trenerom Keithom Smartom neće produžiti suradnju te će krenuti u potragu za novim trenerom...

Golden State Warriorsi su ovu sezonu završili na omjeru 36-46, s deset pobjeda više nego godinu ranije, ali novi vlasnici organizacije ipak su odlučili prekinuti suradnju s 46-godišnjim trenerom Keithom Smartom.

Smart je Warriorse preuzeo nakon odlaska Dona Nelsona, a Warriorsi ni ove sezone nisu vidjeli doigravanje što očito nije dobro sjelo novim vlasnicima - Joeu Lacobu i Peteru Guberu.

Larry Riley ostat će generalni menadžer momčadi koja se od 1994. u doigravanje plasirala tek jednom. Lacob i Gruber postali su vlasnici Warriorsa prošlog srpnja za 450 milijuna dolara i najavljuju kako žele pronaći novog stratega što prije.

"Bila je ovo iznimno komplicirana odluka. Nitko ne voli unositi promjene u tuđe živote. To je nešto za što smo smatrali da moramo napraviti. Želimo postati velika momčad i smatramo kako se još možemo poboljšati", izjavio je Joe Lacob.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.04.2011. u 02:41
    bilo je i vrime da ga se smijeni
    Obrisan korisnik