Nogomet

Video: Jelaviću nagrada za najljepši gol

Borna Rupnik • ponedjeljak, 02.05.2011.
Video: Jelaviću nagrada za najljepši gol
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić ove je sezone jedan od ključnih igrača Glasgow Rangersa, a među njegovim pogocima ističe se onaj protiv Aberdeena, koji je zaslužio i posebnu nagradu...

Udruga profesionalnih nogometaša Škotske (PFA) izabrala je najboljeg među sobom ove sezone, a titula je pripala igraču Celtica, Emiliju Izaguirreu.

U rukama vječnih rivala Rangersa, i to našeg Nikice Jelavića, međutim, završila je nagrada za najljepši pogodak sezone u Škotskoj. Priznanje je hrvatskom reprezentativcu stiglo za gol koji je škaricama zabio Aberdeenu 13. travnja.

Neki su Jelavićevi suigrači istaknuli da bi naš nogometaš bio nominiran i za najprestižniju nagradu, onu za najboljeg igrača sezone, da ga krajem prošle godine na neko vrijeme nije usporila ozljeda zbog koje je određeno razdoblje morao provesti van terena.

Jelavić je za Glasgow Rangerse ove sezone postigao 13 golova u prvenstvu, uz tri u liga-kupu, u kojem su Jelavić i suigrači u finalu slavili protiv Celtica, upravo zahvaljujući našem napadaču.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.05.2011. u 13:29
    super je gol, ali glupo je takvu nagradu 2 kola prije kraja davati, kao da ne misle vise golova zabijati :S
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade02.05.2011. u 12:57
    Samo tako nastavi!
    LeBronWade