Nogomet

Jelavić: "Ovoga puta bih zaslužio titulu"

Borna Rupnik • utorak, 03.05.2011.
Jelavić: "Ovoga puta bih zaslužio titulu"
Foto: Kristijan Komarica

Nikica Jelavić i njegovi Glasgow Rangersi još se uvijek bore za naslov prvaka Škotske, a naš napadač ističe da bi se tom trofeju posebno radovao zbog svog velikog doprinosa...

Celtic i Rangersi ponovno vode "mrtvu utrku" za prvenstvenu titulu, a u taboru Nikice Jelavića i njegovih suigrača vjeruje se da se može do trećeg uzastopnog naslova, iako Celtic ima bod manje, ali i utakmicu manje.

"Osvajanje naslova prvaka Škotske bio bi moj najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri. Jedan sam trofej već uzeo s Rangersima, a nadam se da ću uzeti i drugi. Bio sam već jednom prvak države, s Hajdukom, ali tada se nisam baš naigrao", izjavio je hrvatski reprezentativac škotskim medijima.

Svojim je pogocima ove sezone Glasgow Rangersima osigurao nemali broj bodova, stoga kaže: "Ovoga bih puta osjećao da sam uistinu zaslužio titulu. Dao sam velik doprinos i nadam se prvom prvenstvenom naslovu koji mi stvarno pripada".

Ipak, sudbina Rangersa više nije u njihovim rukama, svjestan je Nikica Jelavić: "Moramo čekati da Celtic pogriješi. Mi možemo do svih devet bodova u preostale tri utakmice. Možda neće biti dovoljno, ali moramo ih osvojiti i onda vidjeti kakav će biti rasplet".

"Znam da su Rangersi uzeli zadnja dva naslova, ali znam i da je Celtic itekako motiviran. Pritisak je na njima, a bila bi velika stvar ako trofej ipak završi u našim vitrinama", zaključio je naš napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.05.2011. u 13:04
    Jesi pojeo svoje rijeci sad? :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.05.2011. u 17:34
    jes, baš ćeš dočekati kiks u škotskoj ligi...
    Obrisan korisnik
  • markoli03.05.2011. u 15:49
    e nikice da si u celtic došao osvojio bi naslov!
    markoli