Nogomet

Video: Jelavić strijelac u pobjedi Rangersa

Mario Glasnović • subota, 07.05.2011.
Video: Jelavić strijelac u pobjedi Rangersa
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nikica Jelavić nastavlja sa sjajnom golgeterskom formom u dresu Glasgow Rangersa. Hrvatski reprezentativac načeo je mrežu Heartsa pogotkom u 23. minuti, a Rangersi su u 36. kolu škotskog Premiershipa pobijedili s visokih 4:0.

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postigao je vodeći pogodak za svoju momčad u pobjedi Glasgow Rangersa nad Heartsom. U 36. kolu škotskog Premiershipa Rangersi su svladali momčad Heartsa s 4:0, a Jelavić je započeo golijadu Rangersa pogotkom u 23. minuti utakmice. Hrvatskom napadaču, kojem je ovo 14. prvenstveni pogodak, asistirao je Steven Davis.

Do kraja poluvremena Rangersi su već riješili pitanje pobjednika jer su pogocima Laffertyja u 40. minuti i Davisa tri minute kasnije vodili s visokih 3:0. U oba pogotka Rangersa asistent je bio 20-godišnji veznjak Gregg Wylde.

Konačan rezultat utakmice postavio je igrač Heartsa Stevenson koji je u 83. minuti postigao autogol. Nikica Jelavić igrao je do 71. minute utakmice kada ga je zamijenio Senegalski napadač El Hadji Diouf.

Glasgow Rangersi nalaze se na vodećem mjestu škotske lige s četiri boda prednosti nas Celticom, no najveći rivali Rangersa imaju jednu utakmicu manje.

Škotska Premierliga, 36. kolo:
Glasgow Rangers – Hearts 4:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.05.2011. u 09:25
    Zvijer.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.05.2011. u 17:51
    nema, uvaljuje k'o tamo se!
    Obrisan korisnik
  • Cholo07.05.2011. u 16:20
    NIKICAAA JELAVIĆĆĆĆ...BRAVO MAJSTOREEEE!!!
    Cholo