Nogomet

Srna: "Po osvetu Dynamu i novi trofej"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 12.05.2011.
Srna: "Po osvetu Dynamu i novi trofej"
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Šahtara plasirali su se u finale Ukrajinskog kupa, a osim na polufinalni dvoboj, te na očekivanja vezana za završni ogled, kapetan momčadi Darijo Srna, osvrnuo se i na nezadovoljstvo jednog dijela navijača...

Šahtar je u polufinalu svladao Dnipro rezultatom 2:1 i iako je tim rezultatom izboreno finale, kapetan Srna nije bio zadovoljan čitavim susretom. U nastavku je igra njegove momčadi popustila, glavni razlog bio je zamor materijala.

"U prvome dijelu igrali smo dobro, zabijali, stvarali prilike, no u drugome smo nastavku posustali zbog umora. Prije svega tri dana odigrali smo još jednu iscrpljujuću utakmicu. Čestitam momčadi na izborenom finalu. To nam je bio cilj, a sada idemo po trofej."

Hrvatski reprezentativac istaknuo je kako su utakmice protiv Dnipra uvijek teške. "Iako ovo nije bilo finale osjećaj je bio sličan. Dnipro je uvijek maksimalno motiviran protiv nas i zbog toga tih nekoliko kontroverznih situacija koje su se dogodile tokom utakmice."

U finalu Srnu i društvo očekuje Dynamo iz Kijeva. "Još je rano pričati o izgledima u tom susretu. Prije toga su na rasporedu dvije prvenstvene utakmice, a nakon njih ćemo razmišljati i pripremati se za Kup. No generalno, želimo se osvetiti Dynamu za zadnji poraz i osvojiti još jedan trofej."

Grupa navijača u posljednje je vrijeme nezadovoljna zalaganjem momčadi i nije rijedak prizor da napuštaju utakmice prije njihova kraja. "Ne bih želio ulaziti u analize toga. Smatram da se igračima ne može ništa predbaciti. Ako vjeruju da nama nije stalo onda ne mogu biti u većoj zabludi. Ova momčad ima i karakter i volju, a iza nas stoje i rezultati. Pokušat ćemo organizirati sastanak s njima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.05.2011. u 20:39
    ajmo srna,gazite ukrajinsku verziju agregata
    Obrisan korisnik