Ostali sportovi

Ragbi: Novi trijumf Nade

Sportnet • nedjelja, 15.05.2011.
Ragbi: Novi trijumf Nade

Proljetnu sezonu u ragbiju XV ragbijaši Nade završili su još jednim trijumfom na Starom placu. Četvrti put zaredom splitski mladići osvojili su pobjednički pehar za najbolju momčad regionalne RRC lige. Pune tribine Starog placa dodatno su motivirale mladiće u modro bijelim dresovima da pokažu svoju vještinu i potvrde status najbolje ragbijaške momčadi u regiji...

Stari plac ponovno postaje kultno mjesto splitskog sporta ispunjeno pozitivnom pobjedničkom atmosferom odajući počast umijeću i vještini splitske mladosti.

U pratnji sestre Lucije i kapetanice ragbijašica Nade, Ade Tanasković, početni udarac vješto je izvela Ana Zaninović svjetska taekwando prvakinja, uz zasluženi pljesak punih tribina Starog placa. Momčad Nade iako znatno pomlađena prikazala je vrlo dobru i čvrstu igru te nije dozvoljavala svome protivniku da se nametne tijekom cijele utakmice.

Nada - Čelik

RK Nada Split - RK Čelik Zenica 62:5 (19:5)
Igralište: Stari plac
Gledatelja: 1000
Sudac : Dejan Štiglić (Beograd)

Gosti su donekle parirali do poluvremena ali pored ovako motiviranih igrača Nade bilo je jasno da ne predstavljaju ozbiljniju prijetnju domaćoj momčadi. Na poluvremenu publika je pozdravila Nadaline -najnoviju sekciju malih navijačica splitskog kluba. Do kraja utakmice Nada je stalno povećavala svoju prednost i pružila publici priliku da uživaju u izvedbi mladih splitskih ragbijaša.

Nakon posljednjeg zvižduka vrlo dobrog suca Štiglića iz Beograda započelo je slavlje splitske momčadi sa okupljenim navijačima i prijateljima kluba.

Kapetanu Nade Mati Borozanu uručen je pobjednički pehar a priznanje je dobio i Ivica Rubelj kao najbolji strijelac lige. Slavlje su začinili i najmlađi članovi splitskog kluba koji su nastupili nakon utakmice uz kratak vatromet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.05.2011. u 13:07
    Čestitke! Čini mi se da bi u hrvatskoj reprezentaciji trebalo biti više igrača Nade.
    Obrisan korisnik