Nogomet

Papac: "Jelavić ostaje"

Josip Piršljin • srijeda, 18.05.2011.
Papac: "Jelavić ostaje"
Foto: Kristijan Komarica

Saša Papac, obrambeni igrač škotskih prvaka Rangersa, izjavio je kako njegov suigrač i hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić ostaje u Glasgowu i u sljedećih nekoliko sezona.

Bivši član bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije i dugogodišnji branič Glasgow Rangersa Saša Papac rekao je da je iz prve ruke saznao kako Nikica Jelavić neće ovog ljeta napustiti redove prvaka Škotske, već će boje Rangersa braniti i u narednim godinama.

"Nikica mi je rekao kako mu je ovo najbolja stvar koja mu se dogodila u karijeri. Ne želi napustiti klub, želi ostati ovdje još nekoliko godina", rekao je Papac koji je nedavno produžio ugovor sa svojim klubom, te će na Ibroxu provesti i šestu uzastopnu sezonu.

"Vrlo je bitno da Nikica ostane jer nam je jako važan igrač. Kada ga stavite zajedno s Laffertyjem i Naismithom mogu zabiti bilo kojoj momčadi. Prilagodio se našoj igri brže nego što sam očekivao i od samog je početka sjajan", zaključuje Papac.

Jelavić je već u prvoj sezoni nakon dolaska iz bečkog Rapida opravdao povjerenje uprave kluba. U 23 nastupa u škotskoj Premier ligi zabio je 16 pogodaka, a još je tri dodao u Liga kupu uključujući i onaj pobjednički u finalu protiv Celtica. Da je imao pravo nastupa za Rangers u Europi, možda bi klub iz Glasgowa dogurao i dalje od osmine finala Europske lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.05.2011. u 16:30
    Normalno da će ostat,ko nebi odbio Manchester zbog Rangersa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2011. u 16:29
    ako ga zove Manchester, neka ne bude lud.. Glasgow je super, ali Manchester je bolji!
    Obrisan korisnik
  • markoli18.05.2011. u 14:16
    nikica je odličan igrač, ali škotska liga nije bolja od austrijske..
    markoli