Nogomet

Prestižni nogometni kamp u Čakovcu

Ivana Strahija • četvrtak, 19.05.2011.
Prestižni nogometni kamp u Čakovcu

Od 20. do 24. lipnja Euro Soccer Skills Academy u suradnji sa Školom nogometa Međimurje Čakovec organizira kamp na kojeg se mogu prijaviti igrači od šest do 18 godina s cijelog područja Sjeverozapadne Hrvatske i okolnih zemalja, a koji će biti održan na SRC Mladosti.

Kamp će voditi treneri Barcelonine nogometne akademije, a to je jedan od načina skautinga tog slavnog španjolskog kluba. Najbolji igrači naime dobivaju priliku otići u Španjolsku i tamo pokušati dokazati svoju vrijednost.

Detaljnije informacije za zainteresirane dostupne su u tajništvu Škole nogometa, a prijave se primaju do 1. lipnja.

Spomenimo k tome da su nogometaši NK Čakovca selekcije U8, koji treniraju pod vodstvom Marinka Horvata u Školi nogometa Međimurje Čakovec, prvaci Međimurske nogometne lige početnika. Mali Čakovčani uvjerljivo su prvi na tablici i imaju 22 boda iz devet utakmica, izgubili su samo jedan susret i jedan su remizirali, a gol-razlika im je impresivnih 44:10. Drugi na toj tablici je Polet iz Svetog Martina, koji je skupio 16 bodova.

Najbolja početnička ekipa u Međimurju natjecala se u sastavu: Gelo, Malenović, Levak Panić, Lukovnjak, Štajerec, Sabo, Strahija, Pomor, Magić, Rodiger, Peršić, Martinjaš, Patafta, Grašić, Micek, Marđetko, Bendelja F., Bendelja D., Jančec, Senčar, Štefulj, Pečarko, Brkić, Partlić, Stojko i Bacinger.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!