Nogomet

Jelavić: "Ne razmišljam o odlasku"

Ante Zovko • četvrtak, 19.05.2011.
Jelavić: "Ne razmišljam o odlasku"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Miljenik navijača Rangersa, Nikica Jelavić, otkrio je kako nema temelja u pričama o njegovu odlasku u Manchester United. Zapravo, ondje je "stigao" samo u šalama njega i suigrača.

Samo 24 nastupa bila su dovoljna Nikici Jelaviću da utrpa 19 pogodaka u škotskoj Premier ligi. Brojni od tih golova Rangersima su donosili vrijedne bodove, a zabio je i u posljednjoj utakmici protiv Kilmarnocka, kad je potvrđen treći uzastopni naslov.

Sjajna polusezona nakon ozljede i operacije gležnja očekivano je izazvala mnoge izvještaje o preseljenju u neku bogatiju i ambiciozniju sredinu.

"Iskreno, ne razmišljam o odlasku jer uživam u Rangersu. Priče o mojem odlasku služile su da se ljudi uzbuđuju oko ničega", izjavio je naš reprezentativac za Daily Record.

Brojni mediji izvijestili su kako je zainteresiran veliki Manchester United. "Čak smo se u klubu šalili da idem tamo. Mislim da se ne moram sam gurati kad je prodaja u pitanju."

Jelavić je prepričao kakva je atmosfera vladala u svlačionici prije posljednje utakmice, gostovanja kod Kilmarnocka. Kaže da je trener Walter Smith pred svoju posljednju utakmicu na klupi Rangersa bio tiši nego ikada. Furiozni start osigurao je nedostižnu prednost, a u pobjedi 5:1 Jelavić je zaokružio sjajnu sezonu lijepim pogotkom iz slobodnog udarca.

"Svi smo znali da smo mnogo bolji od njih i to smo trebali dokazati. Kad sam pogledao na semafor, pokazivao je da smo igrali šest minuta i 20 sekundi i da već vodimo 3:0."

"Čudio sam se da li se to stvarno događa. Htio sam da sudac odsvira kraj. Bila je to posljednja utakmica Waltera Smitha na klupi Rangersa, njegov 21. trofej. Bio sam presretan zbog njega."

Sljedeće sezone momčad će preuzeti legandarni napadač Rangersa Ally McCoist.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dalmatinac8819.05.2011. u 18:53
    Zaigrat će Jelavić u velikom klubu kad-tad
    Dalmatinac88
  • Cap_JackSparrow19.05.2011. u 16:04
    i chicarito je u meksickoj... :D
    Cap_JackSparrow
  • Obrisan korisnik19.05.2011. u 15:30
    jbga, iskreno, teško je bilo i povjerovati da će Manchester iskrcati velike pare za, istina jako dobrog napadača, ali dečko je davao golove u austrijskoj i škotskoj ligi, to i nije baš neka spektakularna preporuka
    Obrisan korisnik