Nogomet

Messi: "Nismo svjesni što postižemo"

Ante Zovko • nedjelja, 29.05.2011.
Messi: "Nismo svjesni što postižemo"
Foto: EPA

Četvrta "kanta" Lige prvaka neće zadovoljiti apetite Barcelone, upozorio je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi koji je zapečatio i svoj treći naslov europskog prvaka.

Treći europski naslov osvojila je Barcelona u Londonu u posljednjih šest godina, a može se reći i u eri Lionela Messija. Dok je 2006. Ronaldinho još bio prva violina, Argentinac je stavio svoj potpis na naslove iz 2009. i 2011.

Kao i Rimu, Messi je zapečatio pobjedu protiv Manchester Uniteda svojim pogotkom: "Ovo je utakmica za pamćenje. Ono što ova momčad čini je strašno i još nismo svjesni onoga što postižemo", rekao je i podcrtao: "Želimo nastaviti pobjeđivati."

Možda najbolja priča ovogodišnjeg finala je čudesni povratak Erica Abidala kojem je prije dva mjeseca dijagnosticiran kancerogeni tumor na jetri. Sinoć je dobio priliku da kao kapetan podigne pokal i suze koje su potekle nisu bile ništa čudno.

"Bila je to posebna stvar koju su napravili Xavi, Carles i Pep. Ispunilo me emocijama razmišljanje o tome i svemu što sam prošao pa nisam mogao zadržati suze."

"Ovakva stvar je razlog zašto je ovo tako poseban klub. Mi smo obitelj i svatko se prema svakome odnosi s ljubavlju i poštovanjem", rekao je francuski branič.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 10:44
    Ti to ozbiljno za Ronaldinha ?!
    Obrisan korisnik
  • zrinkec29.05.2011. u 16:24
    Messi daleko najbolji sad igrač
    zrinkec
  • randy marsh29.05.2011. u 16:19
    đole balašević je rekao "s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo"... prvi naredni neuspjeh Barce će jako odjeknuti, i koliko su sad svi složni i blagorječivi, tako će se početi ciganisati kad brod bude počeo tonuti... a to ne mora biti daleko
    randy marsh
  • Obrisan korisnik29.05.2011. u 13:53
    ti si redikul!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.05.2011. u 13:22
    messi ti si Bog, kao i tvoji suigrači..
    Obrisan korisnik