Rukomet

Dubravašice i Dubravaši vladari Zagreba

Sportnet • ponedjeljak, 30.05.2011.
Dubravašice i Dubravaši vladari Zagreba

Proteklog vikenda završeno je osmo izdanje najstarijeg natjecanja u rukometu na pijesku, Zagrebačke Grawe lige. Nakon pregršt kvalitetnih utakmica dobiveni su novi prvaci u obje konkurencije.

Ekipe Kluba rukometa na pijesku Dubrava pobjednici su Zagrebačke Grawe lige. Djevojke i dečki spomenutog kluba su u finalnim utakmicama pred 300-ak gledatelja uspjeli pobjediti ekipe Sokola te time doći do svog prvog naslova u ovom natjecanju. U napetim finalima prepunim atrakcija i lijepih poteza pobjednik se znao tek nakon raspucavanja, tako da su gledatelji stvarno mogli uživati u najljepšem što ovaj sport pruža. Nakon odigranih finala održana je i ceremonija dodjele nagrada najboljim ekipama, a prigodne pehare podijelio je predstavnik glavnog sponzora, tvrtke Grawe Hrvatska, Tomo Anđelić.

"Nakon mjesec dana te 168 odigranih utakmica u sklopu lige može se doći do zaključka da je hrvatski rukomet na pijesku dobio na neizvjesnosti i atraktivnosti te da su mladi klubovi koji su relativno nedavno osnovani podigli razinu konkurentnosti. To je od iznimne važnosti za sam sport te bih ovom prilikom htjela čestitati svim ekipama koje su sudjelovale, a pogotovo najboljima na fer i korektnoj borbi te na zasluženom osvajanju naslova", rekla je Nevena Krajcar u ime Organizacijskog odbora Zagrebačke Grawe lige.

Također, dobitak ove lige su i nove ekipe koje su svojim zalaganjem pokazale da će se na njih na predstojećim natjecanjima itekako moći računati. Sljedeći turnir rukometa na pijesku, koji će se također bodovati i za Prvenstvo Hrvatske, odigrat će se u Čakovcu od 10. do 12. lipnja 2011. godine. Više informacija o nadolazećim turnirima možete pronaći na službenoj stranici, www.rukometnapijesku.info.

Poredak:
Djevojke: 1. BHC Dubrava, 2. Sokol, 3. Trešnjevka
Dečki: 1. BHC Dubrava, 2. Sokol, 3. Detono Zagreb

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!