Nogomet

Papac: "Jelavićev broj je fantastičan"

Borna Rupnik • petak, 03.06.2011.
Papac: "Jelavićev broj je fantastičan"
Foto: Davor Sajko

Bosanskohercegovački branič Saša Papac još je jednom istaknuo važnu ulogu Nikice Jelavića u Glasgow Rangersima, a s hrvatskim je napadačem u dobrim odnosima i van terena...

Glasgow Rangersi osvojili su ove sezone treći naslov prvaka Škotske zaredom, a jednu od ključnih uloga u pohodu na prvo mjesto imao je i naš reprezentativac Nikica Jelavić. To je naglasio i njegov klupski suigrač, Saša Papac.

"Vidio sam Nikicu Jelavića kako igra još dok je bio u bečkom Rapidu. Vidjelo se da se radi o napadaču visoke kvalitete", izjavio je branič iz Bosne i Hercegovine škotskim medijima.

Jelavićevi su golovi u netom završenoj sezoni donosili Glasgow Rangersima vrijedne bodove: "Broj pogodaka koji je postigao stvarno je fantastičan. Jelavić je vrlo važna karika naše momčadi".

No, Papac i Jelavić dobri su prijatelji i van terena, kaže: "Lijepo je što je Nikica sada u Rangersima jer smo odrasli u gradovima udaljenima samo 30 kilometara. I drago mi je što imam u klubu nekoga s kime mogu popričati na svom jeziku. Kada sam dolazio u Rangerse, tu je bio Dado Pršo i bio mi je od velike pomoći".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.06.2011. u 22:24
    Vrati se u repku papac
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2011. u 15:56
    neka vas momci, samo naprijed!
    Obrisan korisnik