Košarka

Dalibor Bagarić u All-Bosmans Teamu

Borna Rupnik • utorak, 07.06.2011.
Dalibor Bagarić u All-Bosmans Teamu
Foto: Kristijan Komarica

Po završetku grčkog košarkaškog prvenstva, u kojemu je do novog naslova došao atenski Panathinaikos, Eurobasket.com objavio je svoj izbor najboljih pojedinaca...

Grčka liga okončana je 32. trijumfom Panathinaikosa, a nagrada "zelenima" iz Atene stiglo je i iz Eurobasketa, koji je velikom broju njihovih igrača odao pojedinačna priznanja.

Dimitris Diamantidis proglašen je za braniča, ali i igrača sezone, Antonis Fotsis je krilo sezone, Romain Sato je prinova sezone, Nick Calathes je podijelio titulu za igrača koji je najviše napredovao s Lukasom Mavrokefalidesom, dok je Mike Batiste proglašen najboljim "uvozom" sezone. Ujedno je Željko Obradović dobio trenersko priznanje.

Olympiakosu je preostalo zadovoljiti se centrom sezone, Ioannisom Bourousisom, te najboljim obrambenim igračem sezone, Jamonom Lucasom Gordonom.

U prvu petorku sezone uvršteni su tako Calathes, Diamantidis, Mavrokefalides, Batiste i Bourousis, a drugu čine Teodosić, Spanoulis, Perperoglou, Fotsis i Nesterovič, također sve igrači Panathinaikosa i Olympiakosa.

Hrvatski centar Dalibor Bagarić, koji je u dresu Maroussija bio najkorisniji igrač prvog dijela grčke sezone, izabran je u tzv. All-Bosmans Team, zajedno s Teodosićem, Aleksićem, Bavčićem i još jednim dobrim poznanikom s hrvatskih parketa, Todorom Gečevskim, bivšim igračem Zadra i članom PAOK-a iz Soluna.

Njegov suigrač, bivši igrač Cibone, Rawle Marshall, smješten je s Nicholasom, Gordonom, Satom i Batisteom u najbolju petorku "uvoza".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • trailer trash08.06.2011. u 19:21
    jebo ligu u kojoj je Dalibor Bagarić MVP
    trailer trash
  • Dalmatinac8808.06.2011. u 16:35
    Nadan se da će se Gečevski vratiti u Zadar odigrati bar još jednu sezonu za koju godinu
    Dalmatinac88
  • Obrisan korisnik07.06.2011. u 19:53
    ovaj bagarić kad mu se da igrat čak i nije tolko loš kolko sam mislio
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2011. u 19:01
    ne bojim se za gečevskog.. svaka mu čast za sve što je napravija sa zadrom.. neka samo nastavi i dalje..
    Obrisan korisnik