Košarka

Žorić: "Spreman sam igrati i 'tricu'"

Ante Zovko • subota, 11.06.2011.
Žorić: "Spreman sam igrati i 'tricu'"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski centar Luka Žorić službeno je predstavljen u Unicaji za koju kaže da je dobro poznaje iz razgovora s njezinim bivšim igračima.

Hrvatski kontingent u španjolskoj ligi postaje sve veći. Luka Žorić sjajnim ie igrama u Zagrebu zaradio transfer u Unicaju koja već ima iskustva s hrvatskim igračima.

"Čekao sam šest mjeseci da dođem u Malagu i sada sam stvarno sretan", rekao je naš reprezentativac na predstavljanju. "Znam mnogo toga o klubu, gradu i, naravno, o ACB ligi. Razgovarao sam s bivšim igračima Unicaje i svojim prijateljima, Veljkom Mršićem i Davorom Kusom. Prenijeli su mi lijepe stvari o klubu."

Vezane vijesti

Predsjednik kluba Eduardo Garcia istaknuo je kako su Žorića tražili i najveći klubovi u Europi, ali da je on htio doći baš u Malagu.

"Za igrača u novoj momčadi važno je da momčad ima veliku podršku kao malo tko drugi. Zbog svega toga veselim se igranju ovdje", dodao je Žorić.

Novinare je zanimalo koju poziciju će zauzeti u Unicaji u kojoj će nositi broj 21. "Kao igrač sam se razvijao na četvrtici i petici, ali treneru ću biti na raspolaganju i za poziciju broj tri ako bude potrebno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.06.2011. u 01:33
    sjecam ga se prije par godina u ciboni dok je bio u svojih nekoliko epizodnih pokusaja,tocno ono sto je netko prije spomenuo...slab,traljav,nikakav,predmet sprdnje...danas jedan od najjacih primjera kakve bi kosarkase trebali proizvoditi hrvatski klubovi,igrac koji svojim radom i zalaganjem... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • vlacng11.06.2011. u 14:33
    u napada da, ali u obrani popraviti puno toga jos
    vlacng
  • Obrisan korisnik11.06.2011. u 14:07
    Moze igrati na trici, al na četvorci je NEZAUSTAVLJIV!
    Obrisan korisnik
  • Lionel Mandrake11.06.2011. u 13:13
    Žorić je car. Prije tri-četiri godine bio je predmet zajebancije, a sad je tu gdje je zahvaljujući upornosti i radu. Čovjek koji može biti uzor mnogim našim košarkaškim ''zvjezdicama''. Nije najtalentiraniji, ali ga uživam gledati. Pravi borac, krv u očima (a nije THC), sline cure iz usta, grize... [više na forumu]
    Lionel Mandrake
  • Cholo11.06.2011. u 10:23
    Ovo je pravi košarkaš..
    Cholo