Automoto

Alonso ljut na kišu i na Buttona

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 13.06.2011.
Alonso ljut na kišu i na Buttona
Foto: EPA

Vozač Ferrarija, Fernando Alonso, razočaran je načinom na koji je za njega završila utrka u Montrealu...

Veliku nagradu Kanade sigurno će brzo zaboraviti Fernando Alonso, koji je utrku završio u 38. krugu nakon što ga je udario Button.

"Sve je krenulo naopako, još od jutra kada sam vidio da pada kiša. Imali smo dobar bolid, ali nismo imali sreće i to je činjenica, a ne moje subjektivno mišljenje", rekao je razočarani Alonso.

Prokomentirao je vozač Ferrarija i incident s pobjednikom utrke, Buttonom: "On mi je zadao posljednji udarac na kišnoj stazi. Udario me i odbacio mi bolid na rubnik i to je bio kraj. Nisam mogao više ništa napraviti".

Svjestan je Alonso da sada Sebastian Vettel ima lijepu prednost. "Prvenstvo još nije gotovo, međutim, sada se moramo nadati da će drugi raditi pogreške kako bi se mi opet vratili u konkurenciju. Nema nam druge nego vjerovati da možemo nešto napraviti", zaključio je Fernando Alonso.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoFormula 1
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Krunchie713.06.2011. u 23:06
    eh, da vozi Raikkonen onda bi vidjeli pobjedu u Belgiji... a ovako, treba pričekati neku kaotičnu utrku kakva je bila jučer, pa možda ugrabimo pobjedu
    Krunchie7
  • Obrisan korisnik13.06.2011. u 22:56
    ajde valjda ćemo MI ferraristi doživjet barem jednu pobjedu naših vozača ove sezone!???
    Obrisan korisnik
  • dr.Smart13.06.2011. u 22:24
    Po meni je Jenson kriv i za sudar sa Hamiltonom - Schumi je nešto slično uradio Rubensu i svi su osuli po njemu, a ovaj skoro isto zakucao malog u zid... A ovo je očigledna krivica Buttona..
    dr.Smart
  • Krunchie713.06.2011. u 21:38
    smiješan si... iskreno, nisam znao da se sa zadnjim kotačima može udariti u nekoga... http://www.youtube.com/watch?v=CVF8r075Kucdakle, Alonso ga je već prošao (i ne bi morao proći preko trave), a ovaj button ga je udario s prednjim kotačima...
    Krunchie7
  • dras_l13.06.2011. u 21:14
    ovo već postaje tradicija ... pa ovi idioti u Ferrarriu rade najgoru strategiju u povijesti F1 ... baš svaku utrku donose loše odluke ... tako da se Alonso možeš zahvaliti svojoj momčadi što si imao 2 nepotrebna zaustavljanja u boksu
    dras_l