Košarka

Žorić: "Spreman sam igrati 5 ili 40 minuta"

Ante Zovko • petak, 24.06.2011.
Žorić: "Spreman sam igrati 5 ili 40 minuta"
Foto: Kristijan Komarica

Službena stranica španjolske košarkaške lige predstavila je pojačaje Unicaje, Luku Žorića, koji je nedavno stigao iz Zagreba, hrvatskog prvaka.

Nakon što je obilježio Zagrebovu sezonu u NLB ligi i Ligi za prvaka, Luka Žorić konačno je dočekao priliku za veliki transfer, u najbolju europsku ligu.

Transfer je dogovoren puno prije završetka sezone, otkrio je hrvatski reprezentativac: "Čekao sam šest mjeseci i razmišljao o dolasku u Malagu. Sad sam ovdje i presretan sam."

Službena stranica ACB lige podsjetila je na njegove sjajne partije ove sezone u kojoj je pokupio naslove najkorisnijeg igrača regionalne lige te ponajboljeg igrača Lige za prvaka.

Naravno, sjajne partije priskrbile su mu i poziv izbornika Josipa Vrankovića na pripreme za Europsko prvenstvo u Litvi ove godine.

"Dat ću sve od sebe kao što sam to radio u Hrvatskoj", poručio je naš centar. "Spreman sam igrati 5 ili 40 minuta. Što se mene tiče, momčad je najvažnija."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.06.2011. u 04:43
    i evo došo ja prije 10 min iz mosconija i kog sam tamo vidio-luku žorića,pije puši al tolko je simpatičan,zajebant pravi,baš mi je drago zbog njega i sretan sam šta sam mu osobno mogo čestitat za sve uspjehe koje je postigo ove i prošlih sezona
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2011. u 18:43
    on će vrlo brzo 5 minuta pretvoriti u 10... pa potom 20 itd... samo pokazuje ovom izjavom da je pošten radnik s obje noge na zemlji.
    Obrisan korisnik
  • bubici24.06.2011. u 18:40
    Svejedno ti je 5 ili 40? Znači novac je bio najbitniji, a ne napredak. Sapienti sat!
    bubici