Tenis

Murray: "Izvrstan meč"

Ante Zovko • subota, 25.06.2011.
Murray: "Izvrstan meč"
Foto: EPA

Ivan Ljubičić nije bio lagan zalogaj za prvog britanskog tenisača u trećem kolu Wimbledona. Andy Murray kaže kako je cijeli meč bio na vrhunskoj razini.

Hrvatska je u trećem kolu Wimbledona ostala i bez posljednjeg predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji. Treće kolo za Ivana Ljubičića i dalje je "začarana" granica u All England Clubu.

Ljubo je izvukao maksimum, poveo i 2:0 u četvrtom setu, ali nije išlo. Britanska nada ide u drugi tjedan sa 6:4, 4:6, 6:1, 7:6(4).

Vezane vijesti

"Mislim da je bio izvrstan meč. Odigrao sam samo jedan loš gem, prvi drugog seta. Osim toga, mislim da je meč bio na vrhunskoj razini", rekao je Murray.

"Obojica smo igrali dobro. Dosta dugih izmjena. Čini mi se da sam gađao iza osnovne linije puno bolje nego u prošlom meču. Samo moram malo popraviti servis."

Četvrti nositelj u osmini finala ide na 17., Francuza Richarda Gasqueta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.06.2011. u 19:02
    Hmm lako je Murryu reci izvrstan mec jer je pobjedio... no sto se kvalitete tice mec je bio katastrofa: obadva igraca su bili pod tremom i pravili greske - toliko lomova servisa se nije odavno vidjelo. Ljubicic je igrao bolje od Murryia u nekoliko navrata no nije kapitalizirao na svom servisu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • gangrena25.06.2011. u 18:30
    vlacng jesi ti gledao meč uopće ljubo se trudio i uporno izlazio na mrežu al jednostavno nije išlo skoro nijedan izlazak na mnrežu nije rezultirao poenom
    gangrena
  • vlacng25.06.2011. u 12:48
    svaka cast Ljubi, odigrao je vrhunski, na mrezi je odigravao spektakularno!
    vlacng