Nogomet

"Odlazim u Koper"

Mario Plavčić • ponedjeljak, 27.06.2011.
"Odlazim u Koper"
Foto: Bruno Karadža

Bivši igrač Cibalije i Slavena Davor Bagarić karijeru će nastaviti u Sloveniji i to u Kopru. Svi detalji su dogovoreni pa je Bagarić otputovao u Sloveniju na potpisivanje ugovora, a nakon toga će se priključiti svojoj novoj momčadi koja već ovoga četvrtka igra pretkolo Europske lige...

Iako je "u džepu" imao nekoliko ponuda, između ostalih Zagreba i Istre 1961, Bagarić je odlučio karijeru nastaviti preko granice i u Kopru. Bila je to ponuda koja mu se činila najidealnijom, a svidjela mu se i vizija čelnog čovjeka ovog slovenskog prvoligaša.

"Nazvao me predsjednik Kopra koji mi je rekao da me žele u svojoj momčadi. Izreferirao mi je da im je cilj borba za prvo mjesto i da iz tog razloga žele pojačati igrački kadar za nadolazeću sezonu. Svidjela mi se njegova odlučnost i konkretnost tako da smo se vrlo brzo dogovorili - odlazim u Koper", izjavio nam je Bagarić neposredno prije odlaska na finalizaciju i potpisivanje ugovora.

Tako će, po svemu sudeći, Bagarić karijeru nastaviti u Kopru koji ove sezone nastupa u prvom pretkolu Europske lige, a protivnik mu je kazakhstanski Karagandy. Ugovor će biti potpisan na dvije godine, a Bagariću će ovo biti prva prigoda da se okuša u europskom natjecanju jer do sada za to nije imao prilike.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cimbo28.06.2011. u 08:05
    Prije par godina jako perspektivan igrač, ali zbog ozlijeda nikada nije dosegao svoj maximum.
    cimbo
  • Obrisan korisnik27.06.2011. u 17:08
    slavenu je bio preskup, a koper ga može plaćat. majko mila
    Obrisan korisnik