Tenis

Karlo i Amerikanac namučili favorite

Ivor Krapac • ponedjeljak, 27.06.2011.
Karlo i Amerikanac namučili favorite
Foto: Davor Sajko

Ako je suditi po dobrom otporu u sva tri seta, Ivo Karlović i Alex Bogomolov Jr. nisu odigrali loše protiv prvih nositelja Boba i Mikea Bryana u drugom kolu muških parova na Wimbledonu, ali nisu dobili nikakvu nagradu. Američki blizanci nadjačali su ih u tri seta...

Nije nedostajalo šansi, pogotovo u prvom setu, u kojem su imali break prednosti, no Ivo Karlović i Alex Bogomolov Jr. ostali su praznih ruku protiv Boba i Mikea Bryana na drugoj wimbledonskoj prepreci. Prvopostavljeni vodeći svjetski par nadjačao je Karla i Bogomolova sa 7:6(4), 6:4 i 7:5, što je značilo da je seniorski turnir Wimbledona, u singlu i parovima, ostao bez hrvatskih predstavnika.

Ivo je bio posljednji, ali nije uspio otići dalje nego u pojedinačnoj konkurenciji. U singlu ga je u drugom kolu pobijedio poljski kvalifikant Lukasz Kubot, koji je kasnije otišao do osmine finala.

Vezane vijesti

Mate Pavić saznao je svojeg drugog suparnika u konkurenciji juniora. Osmopostavljeni hrvatski adut srest će se s Britancem Evanom Hoytom, koji je prvo kolo prošao sa 6:3 i 6:4 protiv Španjolca Axela Alvareza Llamasa.

Wimbledon, tenisači, parovi, 27.6.2011., drugo kolo: B. Bryan/M. Bryan (SAD, 1) - Bogomolov Jr./Karlović (SAD/Hrvatska) 7:6(4), 6:4, 7:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zdren28.06.2011. u 09:53
    eh, nisu ni set uzeli
    Zdren