Ostali sportovi

Grbac: "Tražimo normalne uvjete za rad"

Ante Dubravac • srijeda, 29.06.2011.
Grbac: "Tražimo normalne uvjete za rad"

Izbornica ženske odbojkaške reprezentacije Irina Kirilova najavila je odlazak sa svoje dužnosti ukoliko se do četvrtka ne riješe dugovanja prema reprezentativkama i stručnom stožeru. Potporu je dobila i od igračica.

Dok se odbojkašice pripremaju u Osijeku za nastavak natjecanja u Europskoj ligi pred novinare su izašle kapetanica Ana Grbac i Matea Ikić.

"Naša želja za igranjem nije sporna, ali već duže vrijeme događaju se stvari koje loše utječu na hrvatsku odbojku. Mi samo tražimo kvalitetne uvjete za nesmetan rad."

"Stručni stožer je na rubu odlaska, a iako oni imaju našu podršku, mi ćemo pošteno odraditi sljedeće dvije akcije. No, što će biti poslije, nitko ne zna. Pred nama je Europsko prvenstvo na kojem umjesto da pokažemo neosporni potencijal, ne znamo ni u kojem sastavu ćemo igrati i tko će nas voditi," zaključila je Grbac u ime svih igračica.

Sada svi s nestrpljenjem očekuju reakciju predsjednika Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslava Baraća kojega se izravno proziva kao glavnog krivca za stanje u kojem je trenutno ženska odbojka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.06.2011. u 17:44
    Nemogu vjerovat da se opet ovo događa, pa dajte djevojkama više te plaće, čarape,torbe,opremu,prijevoz,uvjete za rad i šta im već treba, pa i mutavac vidi da su talentirane i da uz podršku mogu napraviti velike stvari..Dignite kredit u vražju mater, pa ako ne uspiju ni u čemu bar ćemo znat da je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • davie29.06.2011. u 16:35
    Ako izgube Kirilovu onda su zbilja najveći kreteni...iskreno se nadam da se nešto može riješiti, a sve u cilju da naša ženska repka opet bude na Olimpijskim igrama nakon Sidneya 1996...
    davie