Ostali sportovi

Kirilova napustila reprezentaciju

Ante Dubravac • četvrtak, 30.06.2011.
Kirilova napustila reprezentaciju

Irina Kirilova odlučila je napustiti mjesto izbornice ženske odbojkaške reprezentacije. Može se reći da je ovo očekivani rasplet novonastale situacije u ženskoj odbojci.

"Ako se nešto ne riješi do četvrtka ja i kompletan stožer odlazimo," izjavila je prije nekoliko dana Irina Kirilova nakon pobjede nad Rumunjskom u sklopu Europske lige.

Iako je već tada bilo jasno da je rastanak vrlo blizu postojao je tračak nade da će predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barać ipak riješiti probleme i dugovanja prema stožeru.

Međutim, od tada se ništa nije dogodilo pa su naše reprezentativke otputovale bez Kirilove u Švicarsku na nastavak priprema. Osim izbornice momčad je napustio i kompletan stručni stožer.

Dok se ne pronađe neko dugoročnije rješenje reprezentaciju će voditi dosadašnji menadžer reprezentacije Mario Bašelović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.07.2011. u 15:51
    Šteta obje repke su nam jake i perspektivne.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.07.2011. u 12:43
    Ovo nije točno. Šta je sa Zhukouskim, Raičem, Galićem i ostalim dečkima iz Mladosti prije 2 godine? Zhkouskog je uzela Macerata još prije 3 godine i tek je prošle sezone otišao u Italiju. Nije u Macerati jer realno ne bi bio ni na klupi pa su ga poslali u San Giustino (ex Perugia) gdje je dosta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.07.2011. u 09:19
    Najveći problem hrvatske odbojke je organizacija domaćeg natjecanja koja je, najblaže rečeno, na nivou slobodnih aktivnosti mlađih dobnih kategorija. Takva liga sporadično izbaci nekog igrača ili igračicu ali to se u suštini svede na nekoga sa ekstremnim fizičkim predispozicijama kojeg inozemni... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.07.2011. u 07:00
    previše euforije prije 2 meseca..pitanje je, kako če završiti u muškoj reprezentaciji
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.07.2011. u 03:27
    žalosno...r.i.p. hrvatska odbojko..da su stvari na mjestu imali bi repku za napast europsku medalju (osmokrović,poljak,sestre ušić,barun,popović,poljak,miletić...) umjesto blamaže u drugorazrednoj europskoj ligi (kapa dolje ovim curama što nastupaju za NEisplaćene dnevnice od 51kn)...i klubovi su... [više na forumu]
    Obrisan korisnik