Košarka

Bayern doveo Jaglu, zanimljiv Bagarić

Lovro Štrbinić • utorak, 19.07.2011.
Bayern doveo Jaglu, zanimljiv Bagarić
Foto: Nikola Movrić

Njemački košarkaški klub Bayern doveo je u svoje redove krilnog centra Jana Hendrika Jaglu. No, tu osnaživanju momčadi vjerojatno neće biti kraj jer je Nijemcima za oko zapeo i hrvatski centar Dalibor Bagarić.

Klub koji će dogodine nastupati u Eurokupu i najvišem razredu njemačke košarke, Bayern iz Münchena, u svoje redove doveo je krilnog centra Jana Hendrika Jaglu. Ovaj 213 centimetara visok igrač prošlu je sezonu započeo u poljskom Prokomu, a nastavio je u Turk Telekomu. Tamo je odigrao 16 utakmica s prosjekom od 12 minuta, 4,5 poena i 2,4 skoka po utakmici.

U prošlosti je Jagla nastupao za Artland, a sada se nakon šest godina vraća u njemačku klupsku košarku. No, vjerojatno će se njemu kao prinovi uskoro pridružiti još netko jer Bayern ne skriva visoke ambicije za budućnost.

Jedan od onih koji će sletjeti u München možda bude i Dalibor Bagarić, a potvrdio je to i trener ovog kluba Dirk Bauermann za Sport 1. Bagarić je prošlu sezonu završio u Maroussiju, a tamo je 216 centimetara visoki centar imao prosjek od 12 poena i 8,6 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!