Nogomet

Tomasov: "Možemo i bolje"

S Poljuda:Vedran Babić • nedjelja, 24.07.2011.
Tomasov: "Možemo i bolje"
Foto: Bruno Karadža

Najraspoloženiji Hajdukovac u prvom poluvremenu, Marin Tomasov, podijelio je s novinarima u mix-zoni poljudskog stadiona svoje impresije poslije ogleda s najboljom svjetskom momčadi...

"Presretan sam, bili smo vrlo dobri. Odlično smo izgledali na terenu, a mišljenja sam da možemo igrati i bolje. Ovo je svakako poticaj svima da potvrdimo kako smo se dobro pripremili. Na kraju je najvažnije da smo svi živi i zdravi", rekao je Zadranin Tomasov, koji je u prvom poluvremenu bio najraspoloženiji pojedinac domaćih.

Za mišljenje smo priupitali i iskusnog stopera Hrvoja Vejića, koji se tek nedavno priključio prvoj momčadi nakon što je njegova budućnost u bijelom dresu bila upitna zbog peripetija vezanih za kresanje njegova ugovora.

"Sve je bilo izvrsno, od utakmice do ambijenta. Dobro smo izgledali na terenu, imali smo svoje šanse. U svakom slučaju ovo nam je dobra priprema za Stoke."

Ante Vukušić nam je kazao: "Bilo je zadovoljstvo igrati protiv vrhunskih igrača u ovakvoj prekrasnoj atmosferi. Puno nam znači ovaj rezultat jer je ostvaren protiv igrača koji u svakom trenutku znaju kako i što odigrati i gdje se kretati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!