Nogomet

Trebotić: "Barcelona je drugi svijet"

S Poljuda:Vedran Babić • nedjelja, 24.07.2011.
Trebotić: "Barcelona je drugi svijet"
Foto: Duje Bonačić

Hajdukovi igrači djelovali su zadovoljno poslije remija s Barcelonom, kazavši kako im je bila velika čast igrati protiv najbolje momčadi svijeta. Isto tako, svjesni su da ih ono pravo, točnije dvoboj protiv Stokea sljedećeg četvrtka, tek čeka i da ne smiju "poletjeti"...

U utrobi poljudskog stadiona porazgovarali smo s Hajdukovom "desetkom" Dinkom Trebotićem, koji nam je kazao svoje dojmove.

"Ovo ću pamtiti cijeli život. Atmosfera je bila vrhunska. Navijači su nam uvijek motiv više i znamo da će oni nastaviti dolaziti u ovako velikom broju ako budemo igrali dobro."

Kakav je osjećaj bio igrati protiv ponajboljeg igrača svijeta Andresa Inieste, pitali smo. "On je definitivno najbolji igrač protiv kojeg sam igrao. Općenito, po svakom potezu vidi se da je Barcelona drugi svijet."

U 77. minuti Trebotić je ljevicom opalio po lopti i za malo promašio vrata Pinta. "Već sam vidio loptu u golu. Ne znam što bih napravio da je ušla", rekao je.

U najavi utakmice protiv Stokea, izjavio je sljedeće: "Očekujem pozitivan rezultat. I remi bi bio dobar. Pokazali smo protiv Barcelone da možemo, pa zašto ne bismo mogli i protiv Stokea?"

Trebotić je dodao kako se ne boji da će momčad "poletjeti" poslije ovog rezultata jer "smo svjesni svojih mogućnosti".

Stoperu Mariju Maloči ova utakmica će također ostati u sjećanju do kraja života. "Atmosfera je bila sjajna, baš kako smo i očekivali, a nadam se da će takva biti i ubuduće. Ova utakmica nam je dobro došla u pripremi za Stoke, dala nam je samopouzdanje."

"Trener nam je rekao da se ne smijemo plašiti Barceloninih igrača i toga smo se držali. Imali smo i mi i oni šanse, ovo je najrealniji ishod."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom24.07.2011. u 11:30
    Nema zime dok je Trebotić u Ajduka
    The Phantom
  • Ronaldo924.07.2011. u 11:18
    pacho dinamovac si ok,i ja sam,ali nije mi jasno koji racku stalno provociraš,daj se smiri malo
    Ronaldo9
  • Obrisan korisnik24.07.2011. u 09:48
    misliš ovo od ville,šut je bio prekrasan,iz kuta,vanjski felš,da je 5 cm bliže,super gol
    Obrisan korisnik
  • zrinkec24.07.2011. u 09:22
    Solidan šut bio još da je malo ulijevo išla lopta mogao je biti prekrasan gol
    zrinkec