Nogomet

U bubnju četiri prvoligaša

Mišo Gulić • utorak, 26.07.2011.
U bubnju četiri prvoligaša
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U utorak, 2. kolovoza, u Kući hrvatskog nogometa održat će se ždrijeb pretkola Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će, između ostalih, nastupiti i četiri prvoligaša.

Predsjednik povjerenstva u Hrvatskom nogometnom kupu Neven Kolić za 2. kolovoza u 14 sati je sazvao ždrijeb parova u okviru pretkola Hrvatskog nogometnog kupa.

U ždrijebu će sudjelovati 32 kluba, od čega će biti 21 pobjednik županijskih kupova te 11 finalista iz saveza s najvećim brojem registriranih klubova. Zbog nešto lošijeg koeficijenta, odmah na startu u bubnju će se naći i četiri prvoligaška imena (Zadar, Split, Karlovac i Istra).

Prve utakmice odigrat će se 24. kolovoza, a igra se po jednostrukom kup sustavu. Nakon odigranog pretkola u natjecanje će se uključiti i oni najjači, pa će natjecanje zaživjeti u punom obimu od šesnaestine finala.

Utakmice šesnaestine finala na rasporedu su 21. rujna, dok je sljedeće kolo zakazano za 26. listopada. Finalni dvoboji bit će odigrani 2., odnosno 16. svibnja.

Nogometaši Dinama Rabuzinovo sunce su podizali u 11 navrata, dok je Hajduk isto učinio pet puta. Rijeka je bila uspješna dva puta, a Osijek i Inter slavili su po jednom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Skarambež09.08.2011. u 10:41
    Zbilja bi tribalo.
    Skarambež
  • Obrisan korisnik26.07.2011. u 19:20
    Mišo daj prikaži sve koeficjente klubova 1 lige.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2011. u 16:43
    Kako Zadar, Split, Karlovac i Istra mogu imati manji koeficijent od Lučkog?
    Obrisan korisnik