Nogomet

Vukojević: "Dvije greške i poraženi smo"

Borna Rupnik • četvrtak, 28.07.2011.
Vukojević: "Dvije greške i poraženi smo"
Foto: Nikola Movrić

Kijevski Dynamo ove će godine teško do Lige prvaka nakon poraza od Rubina iz Kazana u prvoj utakmici trećeg pretkola. Ognjen Vukojević ispričao se navijačima i najavio da će Ukrajinci dati sve od sebe u uzvratu...

Prvi dio rusko-ukrajinskog okršaja na putu prema grupnoj fazi Lige prvaka pripao je Rusima. Rubin iz Kazana u Kijevu je svladao Dynamo 2:0 i Ukrajincima će trebati velika predstava žele li u uzvratu nadoknaditi rezultatski zaostatak i plasirati se u treće pretkolo.

"Prvo se moram ispričati navijačima koji su nas došli bodriti. Jako mi je žao što smo izgubili", izjavio je poslije utakmice hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, koji je na terenu boravio do prve do 55. minute.

Naš je nogometaš istaknuo da Dynamo u toj utakmici, bez obzira na ishod, nije nadigran: "Napravili smo dvije greške i Rubin je obje uspio pretvoriti u svoje pogotke. S druge strane, mi svoje prilike nismo iskoristili i zato smo, nažalost, poraženi".

Dynamo se neće predati, najavio je, bez obzira na težinu zadatka: "Sada moramo skupiti glave i u Kazanu napraviti sve što je u našoj moći".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!