Nogomet

Čop: "Fulham sretan što nije izgubio"

Borna Rupnik • petak, 29.07.2011.
Čop: "Fulham sretan što nije izgubio"
Foto: Bruno Karadža

Igra Splita protiv Fulhama svidjela se mnogima, pa tako i samom taboru momčadi s Parka mladeži. Englezi su u Dugopolju još i dobro prošli s 0:0, slažu se Splitovci...

"Možemo biti nesretni što ih nismo pobijedili", izjavio je trener Splita Ivan Katalinić poslije prvog dvoboja trećeg pretkola Lige prvaka. Njegova je momčad odigrala utakmicu bez pogodaka s Fulhamom, a po dojmu je zaslužila i nešto više.

Katalinić je dobro odradio pripremu za susret: "Snimili smo igru Fulhama makar ih nismo gledali uživo, nego samo na snimkama. Ujedno su moji igrači vidjeli kako se borbom i trkom može igrati protiv svakoga".

Ante Erceg: "Pokazali smo da se možemo nositi s njima, ali nažalost nismo iskoristili svoje prilike. Igrali smo na visokoj razini i bili bolji od Fulhama, ali Fulham ostaje favorit za prolaz".

"Na uzvrat u London idemo rasterećeni. Mislim da tamo možemo postići gol", rekao je iskusni strateg Splita.

Pogrešaka je bilo u igri hrvatskog predstavnika, no ima još prostora za napredak prije druge utakmice, dodao je Katalinić: "Normalno je da su mlađi igrači u nekim situacijama griješili, a neki još nisu sasvim spremni. Duje Čop je bio preskočio pripreme".

Upravo je Čop imao jednu od najboljih prilika Splita. "Fulham može biti sretan što nije izgubio. Split je pokazao da je odlična momčad koja može igrati protiv svakog i mislim da imamo realne šanse za prolaz ako i u Londonu ovako odigramo. Šteta je što nisam pogodio, odmogao mi je i klizav teren", izjavio je poslije utakmice bivši napadač sugrađana iz Hajduka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 15:47
    ROMANO OBILINOVIC!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 15:42
    čop treba igrati u prvoj,u pola sata se našao u nekoliko dobrih prilika
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 15:15
    Bravo na dobrom rezultatu u premijernoj sezoni u Evropi! Pozdrav iz BiH!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 15:14
    neka fulham igra u 2 brzini ali split je takticki najbolja momcad u hnl-u..eto sto znaci pravi trener i ekipa neopterećena menaderima i vanjskim suradnicima.. a dinamo sa jurcicem kao trenerom ne zelim nikoga omalovazavat ali on je trenerska 0 ali zna se zasto je on dinamov trener dok balakov mi se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Cholo29.07.2011. u 14:51
    Duje se preporodio u Splitu.Bravo!!
    Cholo