Nogomet

Jol: "0:0 protiv dobre momčadi"

Borna Rupnik • petak, 29.07.2011.
Jol: "0:0 protiv dobre momčadi"
Foto: Bruno Karadža

Nizozemski stručnjak na klupi Fulhama morao je priznati poslije susreta u Dugopolju da je 0:0, s obzirom na zbivanja na terenu, sasvim prihvatljiv rezultat za njegovu momčad...

Martin Jol, trener engleskog prvoligaša Fulhama, nakon remija sa Splitom nije imao previše razloga za zadovoljstvo. Najzadovoljniji je, kaže, konačnim ishodom.

"Kad se sve zbroji, odigrali smo 0:0 na gostovanju protiv jedne dobre momčadi. Nisam sretan tim rezultatom, ali moram biti zadovoljan", izjavio je Nizozemac po završetku utakmice na stadionu Hrvatskih vitezova.

Uzroke takvog raspleta potražio je prije svega u Splitovoj obrani: "Igrali su s trojicom igrača u obrani i još dvojicom na bokovima. Tako ih je bilo teško pritisnuti".

"Sa sigurnošću, međutim, mogu potvrditi da su se moji igrači trudili. Jedino nismo bili dovoljno aktivni s loptom na polovici Splita i u tom aspektu moramo svakako biti bolji", zaključio je Martin Jol.

Split se tako Englezima pokazao kao mnogo tvrđi orah od Runavika i Crusadersa te će se o prolazu odlučivati tek na njihovom Craven Cottageu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 15:51
    cestitke splitu na hrabroj igri, katalinicu na dobroj strategiji.. split mi je bas simpatican klub koji stoji na zdravim nogama. simpaticni su unatoc vrlo upitnom vlasnickom kapitalu. ali dojma sam da je OVO splitov maksimum i da momcad vise ne moze ponuditi, odnosno da ce u situaciji kada fulham... [više na forumu]
    Obrisan korisnik