Nogomet

Eduardo: "Kao da smo izgubili"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 01.08.2011.
Eduardo: "Kao da smo izgubili"
Foto: EPA

Nogometaši ukrajinskog prvaka Šahtara ispustili su dva boda u četvrtom kolu svog prvenstva, a o razočaranju u momčadi progovorio je i hrvatski napadač Eduardo da Silva...

Nakon tri pobjede u prva tri kola, Šahtar je na gostovanju kod Arsenala iz Kijeva odigrao 1:1. Već u 11. minuti za vodstvo je pogodio Fernandinho, ali je u samoj završnici poravnao Mazilu.

"Vodili smo 1:0, ali i primili gol u zadnjim minutama utakmice. Zato se sada osjećam kao da smo izgubili 3:0", prepričao je svoj dojam hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, koji je ušao u 70. minuti kao zamjena za Williana. Kapetan Darijo Srna odigrao je cijeli susret.

Šahtar je, naime, već razmišljao o osvojena tri nova boda. "Teško je komentirati poslije takve utakmice, ostali smo šokirani", dodao je Eduardo.

"Arsenal je u završnici zaigrao energično jer je igrao pred svojom publikom i tražio priliku za pogodak. Mi smo držali koncentraciju gotovo do posljednjeg sučevog zvižduka. Ali sada treba zaboraviti ovaj neuspjeh i pripremiti se za idući susret. Imamo još prilika pokazati sve što znamo", nastavio je u kratkom razgovoru za službene klupske stranice.

Odgovorio je i na pitanje što im je trener Mircea Lucescu rekao prije utakmice: "Ništa posebno, upute su bile da pokušamo imati posjed lopte što je dulje moguće". Šahtar je usprkos gubitku dva boda ostao prvi na tablici, s bodom viška nad Vorsklom i Kryvbasom te dva nad najvećim rivalom Dynamom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!