Nogomet

Guardiola potvrdio Jeffrenov odlazak

Mihaela Bradovski • utorak, 02.08.2011.
Guardiola potvrdio Jeffrenov odlazak
Foto: Bruno Karadža

U potrazi za kontinuitetom nastupa, krilo Barcelone Jeffren Suárez, zatražio je odlazak iz Barcelone u Sporting. Strateg Katalonaca potvrdio je skorašnji razlaz s mladim španjolskim reprezentativcem...

Jeffren je nakon dopuštenja Barcine struke tako nadomak odlaska u Lisabon, a želju 23-godišnjeg ofenzivca otkrio je njegov otac koji ujedno obavlja i funkciju njegova zastupnika.

Od svog seniorskog debija, 2008. godine, odigrao je tek 23 susreta uz tri postignuta pogotka, a u godinama u koje ulazi, smatra, najvažnije je nastupati u kontinuitetu.

Španjolski mediji u ponedjeljak su objavili kako je portugalski klub dogovorio dolazak Jeffrena za pet milijuna eura. Ugovorom bi trebalo biti dogovoreno i da Barcelona ima pravo prvokupa poželi li natrag igrača koji se njenom omladinskom pogonu priključio 2004. godine.

Šef struke katalonskog kluba, Pep Guardiola, potvrdio je odlazak 23-godišnjeg krila, no nije otkrio o kojem je klubu riječ. "Ovo je zajednička odluka mene i igrača. Rekao sam mu da ukoliko želi redovito igrati da je odlazak najbolje rješenje za njega. Cijenimo sve što je u našem dresu napravio."

Protekle sezone Jeffren je upisao 13 nastupa za svoju momčad u svim natjecanjima u kojima je ona sudjelovala, a postigao je i jedan pogodak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 14:44
    barca radi odličan posao s ovime što stavlja u ugovore da ima pravo prvokupa igrača ukoliko ga želi natrag....tako stoji i u krkićevom ugovoru.....sad im se ne moze ponovit fabregas :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 12:43
    i koga boli briga zbog toga?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 11:41
    aaaaaaaaaaaa taman sam ga bio kupio na soccer manageru,nema veze zadovoljit cu se jucerasnjim dolaskom Modrica i Neymara :))))
    Obrisan korisnik