Nogomet

Mladić iz Uniteda pozvan u Englesku

Mario Glasnović • nedjelja, 07.08.2011.
Mladić iz Uniteda pozvan u Englesku
Foto: Kristijan Komarica

Engleski izbornik Fabio Capello objavio je popis reprezentativaca koji će konkurirati za prijateljski susret s Nizozemskom. Na listi igrača talijanskog stručnjaka našlo se i ime mladog napadača Manchester Uniteda, Dannyja Welbecka.

Engleska reprezentacija na Wembleyu će ugostiti svjetske viceprvake, reprezentaciju Nizozemske. Utakmica je na rasporedu u srijedu, a engleski izbornik Fabio Capello objavio je popis reprezentativaca koji će konkurirati za spomenuti prijateljski susret.

Najveće iznenađenje na popisu je poziv mladom engleskom napadaču Dannyju Welbecku. 20-godišnji napadač dobio je prednost ispred Darrena Benta i Jermaina Defoea koji imaju problema s lakšim ozljedama i golgeterskom formom.

Danny Welbeck napadač je Manchester Uniteda. Za englesku reprezentaciju debitirao je u ožujku ove godine u susretu s Ganom. Prošao je sve reprezentativne selekcije, a engleski mediji proglasili su ga iznimnim talentom i velikom nadom reprezentacije.

Zanimljivo je da je Capello pozvao i mladog veznjaka Jacka Wilshera koji ima problema s ozljedama što je jako naljutilo trenera Topnika Arsenea Wengera.

Popis reprezentativaca:

Vratari: Green, Hart, Stockdale

Braniči: Baines, Cahill, Cole, Ferdinand, Jagielka, Lescott, Richards, Terry, Walker

Veznjaci: Barry, Carrick, Downing, A. Johnson, Lampard, Milner, Parker, Wilshere, Young

Napadači: Carroll, Crouch, Rooney, Welbeck

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.08.2011. u 22:14
    Da oni su samo dobri igrači i ništa više od toga,to da su oni samo dobri ,zorno pokazuju rezulatati Engleske reprezentacije na velikim takmičenjima,gdje su samo 2 puta osvojili medalju,a da ne govorim na koliko se SP i EP uopće nisu ni kvalificirali!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.08.2011. u 21:35
    nije lako ni iskombinirat s ovom engleskom formaciju sve su to dobri igraci ali treba iskombinirat da igraju jedan s drugim
    Obrisan korisnik