Nogomet

McCoist: "Jelavić vrlo dobro reagirao"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 08.08.2011.
McCoist: "Jelavić vrlo dobro reagirao"
Foto: Kristijan Komarica

Trener Glasgow Rangersa, Ally McCoist, osvrnuo se na prijateljski susret protiv Chelseaja, u kojemu je jedini gol za Škote postigao naš Nikica Jelavić...

Škotski prvak još je uvijek pod dojmom ispadanja iz Lige prvaka od švedskog Malmöa, protivnika zagrebačkog Dinama u četvrtom pretkolu, a preko vikenda odigrao je i prijateljski susret s engleskim velikanom sa Stamford Bridgea.

Chelsea je pobijedio 3:1, a jedini je strijelac za Rangerse bio naš Nikica Jelavić. "Igrali smo protiv jedne od najboljih momčadi Europe i mislim da smo se pokazali u dobrom svjetlu", izjavio je trener Škota Ally McCoist za službene klupske stranice.

"Osim toga, odlično smo počeli i poveli preko odličnog gola Nikice Jelavića. Mislim da je vrlo dobro reagirao", dodao je strateg Rangersa.

No, Jelavić je na toj utakmici pogoršao svoju ozljedu koljena te neće konkurirati za prijateljski ogled Irske i Hrvatske u Dublinu, koji je na rasporedu u srijedu.

"Iako smo izgubili, bila je to dobra vježba za nas. Sretan sam i zbog načina na koji su odigrali naši mlađi igrači. Koristit će im igranje protiv vrhunskog kluba. Neka uče, to je najvažnije", zaključio je Ally McCoist.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.08.2011. u 15:31
    japanska buba daj malo ohladi, ja jos nisam vidio od tebe neki pozitivni komentar...ili kritiziras bezveze ili komentiras textove barcelone ili pljujes po realu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.08.2011. u 12:18
    Pa jebote toliko o tom luzerskom golu se piše kao da Hrvatska od njega ima ikakve koristi. Hrvat dao gol Chelseu, molim te lijepo, i to u porazu 3-1 u neslužbenoj tekmi. Jako bitno da se pišu članci i članci o tome.
    Obrisan korisnik