Nogomet

Trener Genka napušta klub?

Mario Glasnović • ponedjeljak, 08.08.2011.
Trener Genka napušta klub?
Foto: EPA

Prema pisanju belgijskih medija, trener Genka Frank Vercauteren dogovorio je suradnju s Al Jazirom čiju momčad bi trebao uskoro preuzeti. Iako službene potvrde nema, brojni belgijski portali naveli su da Vercauteren sigurno napušta Belgiju.

Navijači belgijskog prvaka Genka neugodno su se iznenadili na vijest o odlasku Franka Vercauterena s mjesta trenera. 56-godišnji belgijski stručnjak navodno je sve dogovorio s Al Jazirom čiji vlasnik je šeik Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, koji je i vlasnik Manchester Cityja.

Frank Vercauteren je osvojio naslov prvaka Belgije s Genkom, a nedavno je u vitrine dodao i trofej belgijskog Superkupa. U svojoj karijeri vodio je Mechelen i Anderlecht s kojim je dva puta bio prvak te, na kratko, reprezentaciju Belgije.

Al Jaziru je nedavno odbio Alejandro Sabella, koji se odlučio voditi argentinsku reprezentaciju, a kao glavni kandidati su se spominjali Raymond Domenech, Luiz Felipe Scolari, Sergio Batista, Gabriel Calderon, Cesar Farias i Gerardo Martino.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!