Nogomet

Ramos: "Ne može svaki pad biti karton"

Mišo Gulić • nedjelja, 14.08.2011.
Ramos: "Ne može svaki pad biti karton"
Foto: Duje Bonačić

Nakon poraza od Šahtara, trener Dnipra Juande Ramos se osvrnuo na utakmicu te prokomentirao premijerni nastup našeg Nikole Kalinića.

Nikola Kalinić imao je zaista nesvakidašnju premijeru u dresu Dnipra, gdje je njegov novi klub kod kuće poražen od Šahtara iz Donecka. Podsjećamo, hrvatski napadač je u igru ušao u 59. minuti i do kraja susreta uspio zaraditi dva žuta kartona te u međuvremenu zabiti i zgoditak.

Trener Dnipra Juande Ramos bio je zadovoljan premijernim nastupom hrvatskog reprezentativca, ali i nezadovoljan suđenjem te isključenjem Kalinića, za kojeg drži da je potpuno bespotrebno: "Nikola je odigrao jako dobru utakmicu i sasvim sam zadovoljan s te strane, ali mi je potpuno nejasan sudački kriterij i način na koji je moj igrač isključen."

"Između ostaloga, ne može svaki pad biti za žuti karton." zaključio je španjolski trener.

O utakmici i razlozima porazu, Ramos je rekao: "Nismo uspjeli sprovesti sve što smo planirali, jer valja priznati kako je Šahtar u ovom trenutku bolja momčad. Svaki put kad bismo napali, uslijedila brza kontra ili polukontra gostiju, a upravo tako smo primili drugi i treći zgoditak."

Dnipro sada očekuje veliko iskušenje u okviru kvalifikacija za Euro ligu, gdje im je ždrijeb za protivnika odredio Fulham, što je Španjolac prokomentirao riječima: "Imamo još nekoliko dana za pripremu tog susreta. Moramo poraditi na nekim sitnicama u obrani, poglavito na jednostavnim rješenjima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!