Nogomet

Video: Milan uhvatio prednost Malmöa

Borna Rupnik • ponedjeljak, 15.08.2011.
Video: Milan uhvatio prednost Malmöa
Foto: EPA

Uoči gostovanja u Zagrebu nogometaši švedskog prvaka odigrali su prijateljsku utakmicu protiv talijanskog prvaka Milana. Poraženi su nakon tek nakon izvođenja jedanaesteraca...

Malmö je kao "zagrijavanje" za prvu utakmicu četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Dinama, koja je na rasporedu u srijedu u 20:45, odmjerio snage protiv Milana, aktualnog prvaka Italije, i predstavio se u dobrom svjetlu.

Talijane je u vodstvo u 27. minuti doveo Antonio Cassano, ali su Jimmy Durmaz u 35. te Tobias Malm u 48. minuti dvoboja preokrenuli rezultat u korist Šveđana.

Vezane vijesti

Ipak, Kingsley Boateng ispisao je na semaforu 2:2 tek u 89. minuti, stoga su o pobjedniku utakmice koju je Malmö nazvao Champions Game odlučivali jedanaesterci. Tu se Milan pokazao uspješnijim, uz jednu obranu Christiana Abbiatija.

Trener Dinamovog protivnika, Rikard Norling, priliku je dao većem broju svojih igrača, a zvijezda večeri bio je Milanov napadač Zlatan Ibrahimović, švedski reprezentativac koji je prije odlaska u inozemstvo igrao upravo za Malmö.

Prijateljska utakmica:
Malmö - Milan 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 14:08
    protiv vakih čvrsto i rastrčano
    Obrisan korisnik
  • Gips15.08.2011. u 11:40
    kakvi jedanaesterci?
    Gips
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 09:16
    taj drugi gol je bio zaleđe...
    Obrisan korisnik