Nogomet

Gattuso: "Dinamu neće biti lako"

Ante Zovko • ponedjeljak, 15.08.2011.
Gattuso: "Dinamu neće biti lako"
Foto: Kristijan Komarica

Malmö ima veliku šansu proći Dinamo i plasirati se u Ligu prvaka, ustvrdio je Milanov veznjak Gennaro Gattuso nakon što je osjetio kako igra švedski prvak.

U prijateljskoj utakmici protiv Milana Malmö je na domaćem terenu izgubio tek nakon jedanaesteraca. Nakon prilično otvorene utakmice švedski prvak je izgubio prednost od 2:1 i primio gol u završnici za 2:2.

"Najvažnije što se tiče ove utakmice bilo je za zadržimo energiju na visini, da iskoristimo ovu priliku bez da se itko ozlijedi. I drugo da, naravno, pružimo veliki otpor ispred naše publike. Mislim da smo uspjeli u oba slučaja", rekao je kasnije trener Dinamova sljedećeg protivnika Rikard Norling.

Norling je na popisu igrača imao 28 imena, a priliku je dobilo 26. "Bila je to dobra utakmica u kojoj je igrali svih 26 igrača. Bilo je sjajno vidjeti, iako su to bile praktički dvije različite momčadi, da svi slijede istu ideju. Danas smo izgledali dobro", rekao je Norling dodajući kako mu je utakmica protiv Dinama cijelo vrijeme bila u mislima.

Milanova veznjaka Gennara Gattusa Šveđani su priupitali za izglede Malmöa da nakon mnogo godina osjeti kako je igrati među najboljim europskim klubovima.

"Prije dva tjedna svatko je govorio da nemaju šanse protiv Rangersa, ali su prošli. Dobra je to momčad, igraju kompaktno, s dosta mladih igrača", odgovorio je talijanski igrač.

"Atmosfera na stadionu je fantastična, Dinamu neće biti lako pobijediti."

Što će biti potrebno da se prođe Dinamo? "Malmö ima veliku priliku proći u Ligu prvaka. Naravno, ovisit će dosta o kvaliteti i malo o sreći, ali ako uspiju proći, to je sjajna prilika za dovođenje novih igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • bmw_m316.08.2011. u 11:40
    @građanski1911: sta se ti pravis nesto pamet?? jes ti ikad gledao milan opce?? I za tvoju informaciju Milan je igrao Finale Lige Prvaka 2007 protiv Liverpoola. I previse si napuhan sa Dinamon jer to je smao jedan klub koji ima velikog predsjednika koji moze sve isto kao i Man. City. I da saznaj... [više na forumu]
    bmw_m3
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 10:52
    Slažem se s Realnim da je ovo najbolje što se moglo dogoditi prije utakmice s Malmom. Zabili su dva gola iz ogromnih grešaka obrane Milana gdje im je u dva navrata doslovno poklonjena lopta na 20, odnosno 30 metara od gola. To se i može očekivati od kombinirane momčadi Milana koje je u pripremnoj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 14:41
    haha igrao finale lige prvaka 1979...jesu zadržali kostur momčadi? ovo gazimoDOMINACIJA
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 14:16
    Ovaj mali klub je igrao finale lige prvaka. Mi svakog podcjenjujemo i to nam se obije o glavu. Nadam se zbog Hrvatskog nogometa da će Dinamo proći. Ostavite se Hajduka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 14:12
    Ovo je najbolje kaj se je moglo dogoditi Dinamu, da odigraju dobru PRIJATELJSKU tekmu sa velikim klubom i da polete u mislima, slično je bilo i kod HJK, najvaljivali su pobjedu u prvoj tekmi, imali su dugačak niz pobjeda u svom prvenstvu, govorili su da pucaju od samopouzdanja, osjećaju se moćno... [više na forumu]
    Obrisan korisnik